Selecteer een pagina
About Lisa
Body, Mind & Eating Psychology Coach in opleiding,
Self Love Expert en ervaringsdeskundige op het gebied van eetproblemen.

Mijn naam is Lisa en het allerliefste help ik vrouwen bij hun uitdagingen rondom eten en hun lichaam. Het is mijn doel om zoveel mogelijk millennial vrouwen te helpen naar volledige vrijheid rondom eten en zich zelfverzekerd te voelen in hun lichaam, zodat zij gaan doen waar zij echt gelukkig van worden. 

Speelt eten een grote rol in je leven dan je zou willen? Of lijkt het accepteren van jouw lichaam onmogelijk? Ik weet precies hoe jij je voelt. Het is als een vicieuze cirkel die elke maandag opnieuw lijkt te beginnen. Als jij er klaar mee bent dat eten jouw leven controleert of dat jij jezelf dingen ontneemt vanwege jouw lichaam, dan ben jij hier helemaal op de juiste plek.

 

 

Mijn eigen worstelingen met mezelf, met eten en mijn lichaam hebben namelijk een grote invloed gehad op mijn leven. Jaren lang dacht ik dat ik een gebrek had aan wilskracht. Bijna elke maandag nam ik mezelf voor om beter mijn best te doen. Maar voordat het maandagavond was had ik alweer het gevoel dat ik had gefaald. Toch zag ik geen andere uitweg. Ik was er zo van overtuigd dat ik pas gelukkig kon zijn als mijn lichaam ‘perfect’ zou zijn. Na meer dan tien jaar van diëten, restricties, overeten, schaamte en schuldgevoelens liep het uiteindelijk volledig uit de hand.

Het grootste inzicht wat ik had tijdens mijn herstel was het volgende: ‘het gaat niet om eten’. Ik kon het in eerste instantie niet geloven. Ik dacht immers 24/7 aan eten. Maar juist het verlangen naar dat ‘perfecte’ lichaam stond mijn eigen geluk in de weg, niet het gewicht zelf.

Nadat ik herstelt was van mijn eetstoornis realiseerde ik mij dat ik op hetzelfde punt terecht was gekomen als voordat het uit de hand liep. Echt vrij voelen rondom eten en mijn lichaam volledig accepteren bleef lastig en ik was nog steeds bang om aan te komen.

Ik had mezelf voorgenomen om door te gaan net zo lang tot ik mijn lichaam volledig had geaccepteerd en dat eten geen belangrijk rol meer zou spelen in mijn leven. En met succes.

 

 

Nu ik open ben over mijn eigen verhaal merk ik hoeveel vrouwen ontevreden zijn met hun lichaam en worstelen met eten. En daarom voel ik een noodzaak om te delen wat ik nu weet en heb geleerd. 

De weg naar vrijheid rondom eten en je lichaam gaat veel dieper dan het veranderen van jouw lichaam. Het gaat over zelfliefde, over het ontdekken van je verlangens en over vervulling. Dit gaat over het ontdekken wie jij echt bent.

Wil jij de eerste stappen zetten naar een nieuwe mindset rondom eten en je lichaam?

Meld je dan snel aan voor mijn gratis online Training!

Meld je aan voor de Gratis 5-Daagse online training Ditch the Diet Mindset en zet de eerste stappen naar een nieuwe mindset rondom eten en je lichaam!

Connect Socially

© 2019 Lisa Ruijter | All rights reserved | Design by Lisa Ruijter | Photos by Jessie SonneveltPrivacy Verklaring

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken en om het verkeer op de website te analyseren. Ga voor meer informatie naar onze Privacy Verklaring.