Ready to create a life of freedom?

Wil jij een leven met meer vrijheid en vervulling? Overwin zelftwijfel, onzekerheden en zelfsabotage en bereik jouw dromen en doelen.

Leer hoe je écht crystal clear krijgt wat je nu echt wilt in je leven, hoe je jouw onderbewuste mind voor je kan laten werken en hoe jij al jouw dromen werkelijkheid kan maken,

zonder dat je je nog laat tegenhouden door de mening van anderen, geld, angsten of belemmerende overtuigingen.

Herken jij dit?

Heb jij het gevoel dat je vast zit?

Op papier ziet je leven er eigenlijk goed uit, maar van binnen mis je iets en voel je je onvoldaan en onrustig.
De gedachte: ‘is dit het nu?’ komt je ook bekend voor.

Stiekem heb je big dreams en ideeën over wat voor leven je graag wilt, maar tegelijkertijd twijfel je aan jezelf en of het überhaupt mogelijk is. Je weet dat je veel meer potentie hebt dan dat er nu uit komt en iets in jou vertelt je dat er veel meer uit het leven valt te halen. 

Je wilt zo graag een leven met meer betekenis en een impact maken. Je verlangt naar vrijheid, overvloed, voldoening en zelfvertrouwen. 

Maar je voelt je overwhelmed en gefrustreerd door de stem in je hoofd die je vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat het je toch nooit gaat lukken allemaal. 

Je laat je tegenhouden door geld, je hebt geen idee hoe of waar je moet beginnen en je bent bang wat anderen ervan zullen denken,  waardoor je jezelf weerhoudt om verdere stappen te nemen.

Met als gevolg dat er niets verandert, je genoegen neemt met ‘middelmatig’’ leventje en je dromen opnieuw voor langere tijd aan de kant schuift. Terwijl je je van binnen onrustig en leeg blijft voelen en niemand je echt begrijpt.

Geloof me, dit kan echt anders. Dit was ik. 

Stel je dit eens voor..

… je volgt compleet je eigen pad en je weet exact wat je wilt in jouw leven 

… je stapt excited je bed uit en je hebt zin in een nieuwe dag

… je leeft in alignment met je life purpose en je voelt je vervult en voldaan 

… je maakt keuzes vanuit je intuïtie en je hebt vertrouwen in de guidance van het Universum 

en..

… je laat je niet meer tegenhouden door onderbewuste blokkades, angsten of belemmerende overtuigingen

… je bent vrij van de meningen, oordelen en verwachtingen van anderen en de maatschappij

… je hebt een duidelijk plan om gericht actie te nemen naar jouw doelen en uitstelgedrag is verleden tijd

… je hebt 100% vertrouwen in jezelf dat jij in staat ben om al jouw dromen te verwezenlijken 

Is dit wat jij wilt? Dan is de Abundance Accelerator perfect voor jou!

Resultaten

Abundance Accelerator

To bring you from where you are to where you want to go and beyond.

De Abundance Accelerator is een 12 weekse online programma dat je stap voor stap leert om dagelijks te leven vanuit je highest self, crystal clear krijgt wat je nu wilt in je leven, het onderbewustzijn leert herprogrammeren en hoe je alles kan manifesteren wat jij wilt! 

Ik leer je de exacte stappen die ik zelf heb gezet. Met ondersteuning en begeleiding van mij leer je de strategieën en tools om je onderbewuste mind, mindset en realiteit volledig te transformeren. 

Aan het einde heb je alle skills in huis om de regie over jouw leven weer in eigen handen te nemen en ben je in staat om het leven te creëren wat jij echt wilt leven. Het biedt je alles wat jij nodig hebt om los te laten wat je tegenhoudt om te leven tot je volle potentie.

It’s time to rise!

Is this you?

✓ Je hebt het besef dat je bedoeld bent voor meer, maar de twijfel aan jezelf weerhoudt je ervan om actie te ondernemen of om consistent te blijven. 

✓ Er knaagt iets in jou om anderen te helpen, een impact te maken of om meer van betekenis te zijn in de wereld. 

✓ Je hebt een sterk verlangen om de controle over je leven weer terug te nemen en bewust je eigen realiteit te creëren. 

✓ Je wilt duidelijkheid in wat jij hier nu echt hebt te doen op aarde, wat jij echt wilt en de actiestappen om daar te komen.

✓ Je hebt vele boeken gelezen of podcasts geluisterd en hoewel je je geïnspireerd voelt, speelt je droomleven zich vooral nog af in je hoofd.

✓ Je relatie met geld is gebaseerd op angst, en stress. Je wilt heel graag meer rust willen ervaren rondom geld. 

✓ Je wilt overvloed in alle gebieden van je leven, maar gelooft niet dat het echt mogelijk is. 

✓ Je hebt behoefte aan meer vertrouwen in jezelf en in je capaciteit om je doelen en dromen werkelijkheid te kunnen maken.

✓ Je hebt gehoord over the Law of Attraction, maar het werkt nog niet voor je. 

Als één of alle bovenstaande uitspraken jou omschrijven… dan is de Abundance Accelerator de perfecte volgende stap voor jou.

 

Wat anderen zeggen

Hoe werkt het?

ONLINE ACADEMY

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving met 10 modules met videolessen, opdrachten en worksheets. Elke module bevat unieke videolessen en opdrachten waaraan je wekelijks ongeveer 3 uur aan kwijt bent.

Werkboeken + worksheets

Informatie creëert nog geen transformatie. Elke module bevat werkboeken met opdrachten en worksheets om de kennis gelijk te implementeren in je leven, zodat er blijvende verandering onstaat. 

maandelijke q&a calls 

Twee keer per maand is er een Q&A sessies waarin we de modules bespreken, je al je vragen kan stellen en gecoacht kunt worden.

24/5 hulp bij al je vragen

Elke werkdag al je persoonlijke vragen binnen 48 uur beantwoord in de community. 

Community

In de online leeromgeving krijg je toegang tot de besloten community. Hier kun je connecten met gelijkgestemden, vragen stellen, nieuwe vriendschappen opdoen of een accountability partner vinden. Je blijft ook na het programma toegang houden tot de community. 

Onbeperkt toegang + eigen tempo

Je blijft toegang houden tot het online leeromgeving zolang het programma bestaat. Je doorloopt het online programma dus geheel op jouw eigen tempo.

More resultsss

Abundance Accelerator

The Curriculum:

Module 1: The Manifestation Process

Module 2: Faith in the Universe 

Module 3: Reconnect with Highest Self

Module 4: Rewire the Mind 

Module 5: Healing the Inner Child 

Module 6: Release Fear 

Module 7: Shift Money Story 

Module 8: Create Vision + Future 

Module 9: Raise Vibration 

Module 10: Align your Life 

Aan het einde van de Abundance Accelerator:

✓ Weet je hoe je los kunt breken van zelftwijfel, blokkades uit je verleden en belemmerende overtuigingen wanneer deze opkomen.

✓ Heb je een diepe understanding van hoe je mind werkt en hoe je deze elke keer opnieuw in je voordeel kan laten werken.

✓ Heb je duidelijkheid over wat je wilt in je leven en de actiestappen om daar te komen. 

✓ Begrijp je jezelf op een veel dieper niveau en voel je je zelfverzekerd over wie je bent en wat jij wilt.

✓ Heb je de behoefte aan goedkeuring van anderen los gelaten en sta je in contact met de guidance van je intuïtie en de Universe.

✓ Heb je 100% vertrouwen in jezelf dat jij al jouw doelen en dromen werkelijkheid kan maken. 

A little side note

Luister girlfriend, er is een reden dat jij nu op deze pagina bent.

Dat idee, dat ding, deze droom, deze visie die je voor het leven hebt. Jouw verlangen naar verandering en meer is hier met een reden. En dat weet jij ook. 

Onze verlangens zijn de taal van de ziel en het is tijd om te gaan luisteren. Laat los wie je denkt te moeten zijn en wat je denkt dat er van je verwacht wordt. Start te vertrouwen op dat gevoel in je die weet dat je zoveel meer potentie hebt. 

Die stem in je hoofd is niet wie je echt bent, maar het weerhoudt je wel van alles waar je diep van binnen echt naar verlangt. 

Een leven van geluk, overvloed en vervulling is jouw birthright. Tijd om het te gaan claimen. Tijd om terug te komen in verbinding met je highest self en een leven te creëren op jouw voorwaarden.  

Alleen jij bent degene die de regie over je leven kan terug pakken. Laat jij je nog langer tegenhouden? Laat mij je begeleiden om te leven tot je volle potentie!

Dit is wat anderen vinden:

Even voorstellen..

You made it all the way to the bottom of this page!

Hiiiii, ik ben Lisa Ruijter en ik heb de Abundance Accelerator opgericht om één simpele reden: ik weet hoe het voelt om jou te zijn.

Sinds mijn 17e wist ik dat ik gemaakt was voor meer. Ik wist dat ik meer potentie had en dat ik niet gemaakt was voor het ‘normale’ leventje wat de samenleving voor ons heeft uitgestippeld. Niemand begreep mijn gevoel en het maakte mij heel onzeker.

Daarom volgde ik toch dit normale pad met vele mentale problemen als gevolg. Jarenlang voelde mij leeg, had ik last van depressieve gevoelens, zelfhaat en worstelde ik met mijn lichaamsbeeld, obsessief diëten en bewegingsdrang.

Nadat op mijn 21e een van mijn beste vriendinnen Jill overleed aan de gevolgen van botkanker wist ik dat ik alles uit het leven wilde halen.

Toch lukte het niet om mijn leven te veranderen. Ik voelde me verward, overwhelmed en ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik durfde niet toe te geven wat ik echt wilde, twijfelde aan alles, was perfectionistisch, liet me beïnvloeden door wat anderen zeiden en ik geloofde niet dat ik in staat was om mijn dromen werkelijkheid te maken. Ik zat compleet vast, maar de drang om niet op te geven was groter.

Ik besloot om op reis te gaan naar Australië, waar ik veel over mezelf en het leven leerde. Na mijn reis van twee jaar vertelde mensen mij dat het weer tijd was om de realiteit onder ogen te zien. Tijd om serieus te worden en een echte baan te gaan zoeken. Mijn leven was volgens vele niet realistisch.

Ik besloot dat NIET te geloven, want door mijn reis zag ik dat het ook anders kon. Ik stopte met luisteren naar anderen mensen en koos mijn eigen pad. Omdat ik de kennis miste over het onderbewustzijn, de mind en manifestatie, heb ik jarenlang geworsteld om mijn leven echt te veranderen.

 

Het enige wat ik wilde was échte vrijheid ervaren. Ik was er zo klaar mee om volgzaam het pad te volgen van de maatschappij. Ik wilde zo graag meer. Ik wilde avontuur, geluk, voldoening & excitement. Niet alleen als ik jong zou zijn, maar gewoon mijn hele leven. Ik wilde NU leven 💫.

Ik vroeg om hulp en investeerde in mezelf. Ik spendeerde honderden uren & tienduizenden euro’s aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Aan leren, studeren, boeken, mentoren, coaches, cursussen en seminars. Ik deed er alles aan om precies te begrijpen hoe ik mijn leven kon transformeren. Vanaf het moment dat ik realiseerde dat mijn buitenwereld een reflectie was van mijn innerlijke wereld begon alles snel te veranderen.

Het voelt alsof ik over iemand anders praat wanneer ik terug denk aan die verwarde en onzekere versie van mezelf.

Nu vier jaar later leef ik het leven waar ik toen alleen maar van kon dromen..

  • voel ik me zelfverzekerd over wie ik ben
  • heb ik mijn eigen online business
  • help ik anderen en maak ik deze wereld elke dag een stukje mooier
  • heb ik super fijne en diepe vriendschappen
  • reis ik de wereld over wanneer ik dat wil
  • voel ik me guided + supported door de Universe
  • maak ik keuzes vanuit mijn intuïtie
  • en ik weet dat ik in staat ben om alles te bereiken wat ik diep van binnen wil.

Maar dit kwam zeker niet gemakkelijk.

Ik heb me de afgelopen jaren toegewijd aan het bestuderen van zelfontplooiing, hoe ik mijn eigen realiteit kan creëren, het herprogrammeren van mijn onbewuste mind, leven naar de wetten van het Universum, hoe manifestatie werkt, loslaten van angsten en blokkades en hoe ik echt een leven creëer waarvoor ik iedere dag met liefde mijn bed voor uit stap.

Vandaag de dag krijg ik geen opmerkingen meer over dat het beeld wat ik had over het leven niet realistisch is, maar vragen mensen hoe ik dit voor elkaar heb gekregen.

Vanaf dat moment wilde ik niets liever dan alles wat ik heb geleerd in de afgelopen jaren doorgeven en leren aan andere vrouwen, zodat zij hetzelfde kunnen doen. Een leven creëren wat je echt wilt leven en leven tot je volle potentie. Een leven vol vrijheid, geluk en voldoening. En vooral veel fun! 

Daarom heb ik dit programma samengesteld om mijn methodologie aan jou te leren, waarmee ik mijn leven compleet heb getransformeerd.

Het is ECHT mogelijk en ik gun het echt iedereen 💫.

14 dagen geld-terug garantie

Ik ben  zo overtuigd van de kennis die in dit programma zit, dat ik met een gerust hart 14 dagen garantie kan geven. Wanneer jij geen verandering of shifts merkt na 14 dagen, en je kunt aantonen dat je alle opdrachten hebt gemaakt en om hulp hebt gevraagd, dan geef ik je met alle liefde de investering terug. 

Ready to become your highest self, attract abundance into your life & conscious create your reality?

© 2021 Lisa Ruijter | All rights reserved | Privacy Verklaring | Algemene voorwaarden