Verander je mindset

Creër een gezonde relatie met eten 

en voel je zelfverzekerd in jouw lichaam

 

Stel je eens voor dat…
… jij het makkelijk hebt rondom eten. Je eet wanneer je honger hebt, stopt wanneer jij vol zit en verliest je interesse in eten als jij voldaan bent.

… jij je zelfverzekerd voelt in jouw lichaam. Je bent happy met wat jij ziet in de spiegel en je vind je lichaam goed zoals het is.

… jij je lichaam weer vertrouwt. Maar nog belangrijker dat jij jezelf weer vertrouwt rondom eten. Je voelt je niet meer ‘out of control’ en je hebt geen eetbuien meer.

… jij vrij bent. Vrij van calorieën tellen en je lichaam wegen, vrij van de stress over eten en vrij van de obsessieve gedachten rondom eten en je lichaam.

… jij rust en ruimte in je hoofd hebt om bezig te zijn met hetgeen wat jou echt gelukkig maakt. En dat jij je echt vervult voelt.

Dit is voor jouw als:

Jij klaar bent met de eeuwige strijd. Je weet dat je een verstoorde relatie hebt met eten en je wilt niets liever dan deze relatie herstellen. Je weet alleen niet hoe en vind het eng om de oude patronen los te laten.

Jij diep van binnen dromen hebt, hier mee bezig wilt zijn. Maar het eerste gedachte waar je aan denkt als je wakker wordt heeft niets te maken met je dromen of jouw ambities, maar jou eerste gedachtes gaan over eten en over jouw lichaam.

Jij weet dat je eetbuien niet te controleren vallen. Je wilt er zo graag van af maar je hebt geen idee meer hoe je dit kan doen.

Jij de controle durft los te laten rondom eten en het aandurft om te starten met intuïtief eten.

Jij er klaar voor bent om in jezelf te investeren en met jezelf aan de slag te gaan!

Jij je vrij wilt voelen. Vrij van obsessieve gedachten over eten en je lichaam en het verlangen om af te vallen.

Jij stiekem weet dat het veranderen van je lichaam je niet gaat helpen. Jij bent er klaar voor om van je lichaam wilt leren houden en samen wilt gaan werken met je lichaam in plaats van tegen.

Aan het einde van het 1-1 online coaching programma heb jij:

N

Een positief zelfbeeld. Je voelt je goed in je eigen lichaam.

N

Een volledig nieuwe en gezonde relatie met eten en jouw lichaam.

N

Een totaal nieuwe kijk op overeten en eetbuien.

Een programma voor als jij
Ergens weet je dat het veranderen van je lichaam dit gevoel niet weg gaat nemen. Toch begin je ieder keer weer opnieuw, want je bent vastbesloten.

want je verlangen om het ‘perfecte lichaam’ of wat kilo’s kwijt te raken is zo sterk. Je bent vastbesloten dat je

Elke keer opnieuw val je af als jij streng bent voor jezelf, maar wanneer jij het weer even ‘laat gaan’ kom jij het gewicht weer aan en soms zelfs meer.

Het voelt als een vicieuze cirkel van restricties en overeten, waarbij jij het gevoel hebt dat je jezelf gewoon niet onder controle hebt.

Heel diep van binnen heb jij grote dromen.
En ergens diep in jou heb jij het gevoel dat je meer kan, dan waar jij nu staat in je leven.
Het liefste ben jij hier ook mee bezig.

Maar jouw eerste gedachten zodra je wakker wordt hebben niets te maken met jouw dromen of jouw ambities. De eerste gedachten waar jij mee wakker wordt gaan namelijk over eten en over jouw lichaam. Over je angst om aan te komen, de schaamte van de eetbui van gisteravond en over de walging die jij voelt over jouw lichaam.

Je kan gewoon niet tevreden zijn met hoe je er uit ziet. Je wilt je zo graag zelfverzekerd, mooi en geaccepteerd voelen. Je bent vastgesloten en hebt er alles voor over om het lichaam te krijgen wat je zo graag wilt.

Dit was ooit mijn verhaal.

Ik kwam ‘daar’. Ik kwam op het punt waarvan ik dacht dat ik mij zelfverzekerd en gelukkig zou voelen in mijn lichaam. Maar de waarheid is; ik was obsessiever met eten en mijn lichaam dan ooit tevoren. En mijn angst om aan te komen was nog nooit zo groot geweest.

Kort daarna raakte ik voor mijn gevoel de controle ‘kwijt’ en kwam ik al mijn verloren gewicht plus meer weer aan. Ik voelde mij zwak, een totale mislukking en schaamde mij enorm.

Iets in mij wist dat deze manier van restricties, diëten, overeten en extreem sporten mij niet ging helpen en ik koos tegen al mijn angsten in voor een ander pad.

Bewuste jonge vrouwen die een gezonde relatie willen met eten en
zich zelfverzekerd willen voelen in haar lichaam,
zodat zij stappen gaan nemen naar een vrij en vervult leven.

Leer hoe jij je mindset kan veranderen rondom eten en je lichaam. Je leert hoe je volledig vrij kan leven rondom eten,

Verander je mindset rondom eten en je lichaam,

vrede te sluiten met eten, leer houden van je lichaam,  de restrictie&overeet cirkel te breken, creër een

zonder dat jij ooit nog eens opnieuw begint op maandag, 24/7 aan eten of niet eten denkt, bang bent om aan te komen of ooit de koelkast nog opentrekt op zoek naar antwoorden.

Verander je relatie met eten voorgoed en voel je zelfverzekerd in je lichaam, zonder dat jij ooit nog een nieuw dieet start op maandag, je schuldig voelt door wat jij eet of de hele dag denkt aan eten of niet eten.

Leer om voorgoed de restrictie/overeet cirkel te breken, zonder dat je ooit weer terugvalt naar het restricten van je eten en je leven.

© 2019 Lisa Ruijter | All rights reserved | Design by Lisa Ruijter | Photos by Jessie SonneveltPrivacy Verklaring

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken en om het verkeer op de website te analyseren. Ga voor meer informatie naar onze Privacy Verklaring.