the soulful start.

Follow your heart & light up the world.

Een 3 maanden 1:1 coaching programma waarin je kristalhelder krijgt wie je bent, wat je wilt doen & vol vertrouwen je eigen online business start die bij je past… zonder dat je jezelf nog langer klein houdt, je je overweldigt voelt of jezelf saboteert.

let’s be honest

Herken je dit?

Je weet dat je zoveel meer potentie hebt dan dat er nu uit komt.

Je weet dat je iets te doen hebt op aarde en je wilt niets liever dan anderen helpen & impact maken.

Je wilt vrijheid. Je eigen koers bepalen en (locatie) onafhankelijk zijn.

Je hebt grote dromen en ideeën op je hart.

Je voelt aan alles dat je voor jezelf wilt beginnen om deze verlangens waar te maken.

Maar toch ziet je realiteit er anders uit.

Je werkt nog steeds vooral aan andermans dromen (aka: in loondienst).

Je eigen ideeën staan op de plank en het onrustige innerlijke gevoel neemt alleen maar toe.

Oh vrouw,

Het is tijd om écht voor jezelf te kiezen, vol vertrouwen je hart te volgen en je droomleven te creëren.

take a minute

hoe zou het voelen als je…

Crystal clear hebt wie je bent, wat je wilt, waar je voor staat, voor wie jij er bent, hoe je dat doet en waarom je doet wat je doet.

Elke dag wakker wordt met excitement voor de dag en een innerlijke rust ervaart, wetende dat je op het juiste pad van je ziel bent.

Je energie vretende baan voorgoed opzegt, je locatie onafhankelijk bent en reist waar & wanneer je maar wilt.

Anderen mensen helpt, écht het verschil maakt en je je geld verdient met wat je het allerliefste doet.

Maar ook..

Vrij bent van de meningen en verwachtingen van anderen en jezelf durft te laten zien (jep ook op social media), ongeacht wat anderen van je denken.

Jezelf niet langer klein houdt en weet hoe je belemmerende overtuigingen, angsten en onzekerheden los laat.

Focus hebt, precies weet waar je moet beginnen en welke stappen je moet nemen om een sterke basis neer te zetten voor jouw online business.

Vertrouwen hebt in jezelf dat je jouw doelen gaat bereiken en actie neemt om je droomleven werkelijkheid te maken.

succesverhaal van Ellen

The distance between your dreams and your reality is called inspired action

Ik weet dat je de droom hebt om voor jezelf te beginnen..

& het leven wat je voor jezelf voor ogen hebt werkelijkheid te maken..

…maar het komt er gewoon niet uit.

Je durft niet all-in te gaan. Je wilt er wel volledig voor gaan, maar je weet niet hoe je dat kan doen.

Je mist helderheid, focus en concrete stappen. En daardoor vertrouwen.

Je wilt zo graag, maar toch lukt het niet. Je neemt één stap vooruit, om vervolgens weer overwelmed twee stappen achter uit te doen. Met als resultaat dat je één jaar later nog steeds in die onvervulde baan in loondienst zit (of in een andere baan, want hey misschien lost dat het op?).

Dat onrustige gevoel wat niet weg gaat, wetende dat je iets anders te doen hebt, maar dat het gewoon niet uit je handen komt. En je droomleven, die voelt onrealistisch en zo ver weg. 

Ohhh, I know that feeling. Het is zo frustrerend. 

Jarenlang wist ik dat ik niet gemaakt was voor het ‘normale’ pad, maar het voelde alsof een onzichtbare kracht mij tegenhield.

Toch wist ik dat ik door moest zetten om mij ooit echt gelukkig, ultiem vrij en vervuld te gaan voelen.

Nu vijf jaar later leef ik het leven waar ik toen alleen maar van kon dromen…

Ik heb mijn online coaching business, heb de vrijheid waar ik altijd van droomde en reis ik de wereld over wanneer ik wil (9 landen en 29 maanden in de afgelopen vijf jaar).

En bovenal voel ik grote innerlijke rust, omdat ik weet dat ik doe waarvoor ik hier ben: anderen helpen het leven creëren wat ze echt willen. Vanuit purpose en volledig op mijn voorwaarden.

En dit gun ik jou ook.   

wat gaan we samen doen..

Het processsss bij het starten van een heart-centered service business & het creëren van het leven wat jij echt wilt

1. RECONNECT WITH YOURSELF

Terug naar je true essence. Wie ben je werkelijk? Niets is belangrijker dan in tune zijn met wie je werkelijk bent en wie je wilt zijn. Helemaal op het pad van je eigen business en jezelf promoten en laten zien. Leer te luisteren naar je intuïtie & je hart en maak kennis met je toekomstige zelf. Tijd voor volledige zelfacceptatie en kom maar door met het unshakable zelfvertrouwen. Ik leer je een tool die je leven gaat veranderen.

2. CULTIVATE CLARITY

Wat wil je nu eigenlijk echt voor je leven en business? Er is niets belangrijker dan iets creëren in de wereld waar je 100% achter staat en weet waarom je doet wat je doet. Helderheid over je purpose, missie en why zal je laten doorgaan, daar waar het soms wat lastiger zal worden. Je purpose is groter dan jezelf.

3. Clearing the pathway

Jezelf laten zien en een business starten brengt veel onzekerheden, angsten en belemmerende overtuigingen met zich mee. 20% is strategie en de rest is echt mindset + identiteit. Dus volle focus op de 80%. Je onderbewuste mind herprogrammeren en onderdrukte emoties helen gaat ervoor zorgen dat je zelf-sabotage, uitstelgedrag en perfectionisme kan doorbreken. Angsten en twijfels onder ogen komen en echt voorgoed loslaten. Inclusief de meningen en verwachtingen van anderen.

4. Align your energy

Tijd om je interne frequentie te gaan matchen met de visie en dromen die je hebt. Je krijgt niet wat je wilt, je krijgt wie je bent. Dus tijd om te duiken in de wetten van het Universum en te leren over hoe energie werkt, ook in Business. We gaan kijken naar je eigenwaarde en je gaat shiften naar een overvloed mindset. Quantum Leap baby.

5. YOUR SOUL BUSINESS FOUNDATIONS

Een gebrek aan helderheid is een van de grootste struggles waardoor we niet vooruit komen. Dus van idee naar business, helderheid in voor wie je er wilt zijn (aka: jouw niche), wat je wilt doen, je aanbod, prijsbepaling en positionering. Maar ook je authentieke brand: aka YOU, je brand message & story. Hello clarity!

6. Attraction method + selling with soul

Nadat je helderheid over alle business foundations hebt, is het tijd om naar buiten te treden en jezelf zichtbaar te maken. We duiken in het aantrekken van droomklanten, sales (it’s actually fun), content creatie, inzetten en groeien van social media op een manier die past bij jou. 

Extra: praktische shit

Het hoort er nu eenmaal bij: boekhouden, btw aangiftes en systemen. No worries, I gotchu covered.

SIDE NOTE: Het is een gepersonaliseerd traject waarbij we samen kijken naar waar jij op dit moment staat en wat er nodig is om te komen waar jij wilt zijn. 

voor wie is dit traject?

dit is voor de vrouw die…

 • Grote dromen heeft en voelt dat ze gemaakt is voor meer, maar waarvan haar droomscenario zich vooral nog afspeelt in haar mind.
 • Een heart-centered online service business wilt starten (of net is begonnen), anderen wilt helpen met haar kennis & ervaring en écht verschil wilt maken.
 • Nog niet helemaal helder heeft wat ze precies wilt doen, voor wie ze er wilt zijn en hoe ze dat wilt doen en/of blokkeert bij het nemen van actie. Waar en hoe te beginnen?
 • Al enige tijd bezig is met persoonlijke ontwikkeling en veel bezig is met leren, maar soms moeite heeft om de kennis te integreren in haar leven.
 • Bereid is door belemmerende overtuigingen heen te werken en naar shadows en ongeheelde stukken in zichzelf te kijken.
 • Klaar is met zichzelf klein te houden, open staat voor hulp en bereid is de nodige actiestappen te nemen om haar droomleven realiteit te maken.

resultaten

Praktische informatie

Dit is wat je krijgt:

 • 3 maanden intensieve & intieme support en begeleiding
 • Wekelijkse coaching sessies van 45 minuten (12 in totaal)
 • Onbeperkt toegang tot Voxer voor al je vragen tussen de coaching sessies door
 • Opdrachten, tools & worksheets op maat
 • Een gepersonaliseerd traject, volledig gebaseerd op waar je op dit moment sta en waar je naar toe wilt. 

Wat maakt dit traject anders?

01.

Purpose first, business second

Uit ervaring weet ik hoe ontiegelijk belangrijk het is om een bedrijf te starten vanuit je diepe purpose. Je visie en missie zal je in de ochtend met excitement uit bed laten stappen, niet je business an sich.

De intentie en energie achter je business is alles en zal je de voldoening en vervullingen geven waar jij zo naar verlangt. So we go deep on this.

02.

Energy + mindset is everyting

80% van je succes wordt bepaalt door je innerlijke wereld (gedachten, overtuigingen, emoties + identiteit). De 20% strategie is belangrijk, yes en zeker onderdeel van het traject. Maar als 80% bepaalt wordt door je innerlijke wereld, is het dus ook een goed idee om hier meer tijd aan te besteden. Je kan twee personen precies dezelfde tools geven, maar de één zal het wel redden en de ander niet. Het verschil? Hun innerlijke wereld. You will thank me later.

03.

Geen one-size fits all in business

Alles is energie. En als energie alles is, is het belangrijker om een marketing strategie en sales proces te creëren die 100% bij jou past dan iets in te zetten waarvan ‘anderen’ zeggen dat het heeft gewerkt voor hun. Jup, het klopte voor hun. Maar dat betekent niet dat het voor jou hoeft te werken. Jij bent je unieke jij. Dus we gaan specifiek kijken waar jij van ‘aan’ gaat en wat jij wilt doen en vertrouwen in hebt.

START SHARING YOUR MESSAGE WITH THE WORLD
IN A WAY ONLY YOU CAN.

the world needs you.

wat anderen zeggen

Alles waar jij van droomt en naar verlangt is mogelijk voor je. Het is aan jou om het te claimen. 

Ben jij er klaar voor om echt JA te zeggen tegen jezelf? Om te ontdekken wie jij diep van binnen bent, wat jij hier te doen hebt en een SOULFUL START te maken met je online business? 

The world needs you.

  waar wacht je op?

  Let’s do this.