Verander je relatie met eten, verander je leven!
Plan een gratis gesprek

...jij vrij bent van de strijd rondom eten en jouw lichaam. Vrij van de stress, vrij van calorieën tellen en vrij van het continue denken aan eten.

...jij niet meer overeet en geen eetbuien meer hebt. Je eet op gevoel, je eet wanneer je honger hebt en verliest interesse in eten als jij vol bent.

...jij je zelfverzekerd voelt in jouw lichaam. Je wordt blij van wat jij in de spiegel ziet en ontneemt jezelf niets meer vanwege jouw lichaam.

ZONDER dat jij onnodig aankomt, schuldgevoelens ervaart of ooit nog een dieet start. 

Wat de meeste vrouwen doen als zij zich goed willen voelen in hun lichaam..

Zij gaan minder eten, meer sporten en starten met het bijhouden van wat zij eten, calorieën of macro’s. In eerste instantie lijkt het te werken. Zij vallen af en het ‘voelt’ goed. 

Maar op de een of andere manier houden zij het niet vol. Voor ze het weet eten zij zich vol op een feestje of eten zij stiekem in hun eentje een hele chocoladereep op of kijken zij binnen no time naar de bodem van een lege bak ijs.

Gefaald.. Zij voelen zich een mislukkeling en denken dat zij gewoon niet genoeg wilskracht hebben. Gevolgd door schuldgevoelens en schaamte.

Het gewicht dat zij waren verloren waren zij weer aangekomen en soms zelfs meer dan dat..

Zij proberen talloze diëten uit, op zoek naar die ene die wel vol te houden is. En zij beginnen elke keer opnieuw op maandag. Loslaten kunnen zij het niet meer.

Want zij willen zich zo graag goed en zelfverzekerd voelen in hun lichaam. Steeds vaker denken zij aan eten en aan hoe hun lichaam er uit ziet. Wat zullen andere mensen wel niet van hun vinden?

Maar opnieuw gefaald, waardoor zij zich nog slechter voelen over zichzelf. 

Een eindeloze cirkel die elke keer opnieuw begint en nooit lijkt te stoppen..

Eating Psychology Coach, Ervaringsdeskundige en Mentor 

Ik weet als geen ander hoe het voelt als je in strijd bent met eten en je lichaam. Voor jaren zat ik vast in de cirkel van restricties, overeten en eetbuien. Ik ging van dieet naar dieet, verloor gewicht en kwam het verloren gewicht vervolgens weer aan door overeten en eetbuien. Niets leek echt te helpen, maar mijn lichaam accepteren voelde ook onmogelijk. De obsessie groeide. 

Deze strijd nam letterlijk mijn leven over en het liep volledig uit de hand.
Ik besloot dat ik dit niet langer wilde en begon aan een missie om alles te leren wat deze strijd met eten en mijn lichaam in stand hield. En nog belangrijker hoe ik het kon veranderen. Ik ging met mezelf aan de slag en ik investeerde veel in persoonlijke ontwikkeling, coaches, programma’s en therapieën op het gebied van mindset, psychologie, voeding en zelfliefde. Ik veranderde mijn mindset, psychologie en gedragspatronen rondom eten en mijn lichaam.

Voor het eerst in mijn leven begon ik anders te denken en te voelen rondom eten en mijn lichaam. Mijn eetbuien en angst om aan te komen verdwenen. Ik herstelde mijn relatie met eten, mijn lichaam en mezelf volledig. Ik ging volledig over op intuïtief eten, leerde van mijn lichaam houden en liet de dieet mindset voorgoed achter.

Tijdens mijn herstel ontstond er een grote passie voor het menselijke gedrag en psychologie. Na mijn NLP practitioner en Eating Psychology Coaching opleiding besloot ik een programma samen te stellen om mijn unieke methode te leren aan andere vrouwen. Zodat ook zij de strijd met eten en haar lichaam voor eens en voor altijd kan stoppen, zich zelfverzekerd te laten voelen in haar lichaam en een leven te creëren van vrijheid en vervulling!

Jij bent klaar met de eeuwige strijd van restricties en overeten en jij wilt niets liever dan een ontspannen relatie met eten

Het voelt onmogelijk om jouw lichaam te accepteren, maar diep van binnen weet jij dat het veranderen van je lichaam je niet gaat helpen

Jij zit niet lekker in je vel, je bent onzeker over je lichaam en bent bang om aan te komen

Je bent continue bezig met eten en niet eten, en het maakt je soms helemaal gek

Jarenlang had ik maar één doel in mijn leven. Ik wilde het ‘perfecte lichaam’ en daar had ik echt alles voor over. Na jaren in strijd met diëten, restricties, overeten, eetbuien, extreem sporten, schaamte en schuldgevoelens was ik op. Ik was mezelf compleet verloren in de hoge eisen die ik had gesteld.

Toen ik ontdekte wat mijn gedrag rondom eten, en de angst om aan te komen in stand hield viel er zoveel op zijn plek. Ik ontdekte hoe onze gedragspatronen met eten zich ontwikkelen en hoe ik deze kon veranderen. Ik dook in de psychologie en wetenschap en gebruikte bewezen tools en strategieën die ik gebruik in mijn programma. Stuk voor stuk liet ik patronen los. Mijn interesse in eten veranderde volledig, verloor het gewicht dat ik door jaren van diëten en eetbuien was aangekomen en ik had hier geen enkele wilskracht voor nodig. 

Mijn relatie met eten en mijn lichaam is zo veranderd. Ik eet wanneer ik honger heb, haal weer plezier uit eten en heb echt zero regels en schuldgevoelens. Ik vertrouw volledig op mijn lichaam. Maar wat ik nog belangrijker vind is dat ik weer rust heb in mijn hoofd. Ik heb de ruimte om weer bezig te zijn met de dingen die ik echt belangrijk vind in het leven. Ik leef en ben van mijn dromen werkelijkheid aan het maken.

Dit gun ik iedereen!

Build Foundation

Bewustwording en acceptatie zijn belangrijke factoren om stappen vooruit te maken. We kijken naar waar jij op dit moment staat en samen ontdekken we de redenen achter jou verhaal. Daarnaast leer jij om op een volledig nieuwe manier naar jouw relatie met eten te kijken. De foundation wordt gelegd om een succesvolle transformatie door te gaan.

Rewrite Mindset

We duiken diep in het onderwerp mindset en belemmerende overtuigingen. Mijn favoriet! Je komt er achter waarom je relatie met eten niet heeft gewerkt voor jou en je leert alles over hoe de mind werkt.  We veranderen de manier waarop hoe jij denkt en je voelt rondom eten en jouw lichaam. Samen gaan wij opzoek naar jouw belemmerende overtuigingen en rekenen jij voorgoed met ze af. Je ontwikkelt een totaal nieuwe mindset en leert strategieën wat jouw helpt om een positieve mindset in stand te houden, zodat jij voorgoed kan afrekenen met de dieetmindset. 

Food & Emotions

Je leert het verschil tussen echte honger en emotionele honger. Jij leert over alles over emoties wat jij moet weten en ontwikkelt gezonde coping mechanisme. We duiken diep in de onderwerpen emotie-eten, overeten, eetbuien en de psychologie van eten. Je leert over de zeven binge eating traps en hoe je dit voorgoed kan stoppen. Je gaat ontdekken waar je echt honger naar hebt en jouw diepere verlangens. 

Back to Intuitive Eating

 Wat is intuïtief eten en wat zijn de meeste voorkomende fouten als het gaat om eten op onze intuitie. Je leert alles over intuïtief eten en rekent voorgoed af met schuldgevoelens. Hoe leer je weer écht luisteren naar jouw lichaam? Daarbij gaan wij het hebben over jouw ideale gewicht, of wel setpoint. We gaan onderzoeken wat jouw angst om aan te komen echt betekent en zullen deze angst ombuigen. 

Heal your Body Image

Waarom zien we onszelf toch zo anders? En wat betekent het nou om echt van je lichaam te leren houden? We duiken in je relatie met jouw lichaam en hoe je deze voorgoed kan veranderen met als resultaat een positief zelfbeeld. Je leert strategieën om voor eens en voor altijd af te rekenen met jezelf vergelijken en met de angst om aan te komen.

Waarom zien we onszelf toch zo anders? En wat betekent het nou om echt van je lichaam te leren houden? We duiken in je relatie met jouw lichaam en hoe je deze voorgoed kan veranderen met als resultaat een positief zelfbeeld. Je leert strategieën om voor eens en voor altijd af te rekenen met jezelf vergelijken.

Discover your True Self

Wie ben jij echt? En wat wil jij in jouw leven? Deze hele stap staat in het teken van jezelf echt leren ontdekken en jezelf accepteren zoals je bent. Eetproblemen en lichaamsacceptatie heeft weinig te maken met eten, maar alles over hoe jij denkt over jezelf. We gaan voorgoed afrekenen met je belemmerende overtuigingen, perfectionisme en leert hoe je echt jezelf durft zijn. Je leert tools die je kan gaan inzetten om jou dromen werkelijkheid te maken. En als laatste leer je strategieën voor het creëren van zelfvertrouwen.

Putting it all Together

Het is belangrijk om alles samen te brengen wat jij hebt geleerd en het toe te passen in jouw nieuwe leefstijl. Zodat jij keuzes maakt die goed zijn voor jou en jij het leven gaat creëren waar jij echt gelukkig van wordt.

De Food Freedom Blueprint is een coachingsprogramma dat bestaat uit persoonlijke 1-op-1 coaching en mentoring met aanvullende trainingsvideo’s. 

De Food Freedom Blueprint is een unieke methode waarbij gebruik wordt gemaakt van drie pijlers: educatie, implementatie en support. Daarbij wordt er ook gebruik gemaakt van wetenschappelijk bewezen strategieën & tools.

Elke week zal jou dichter brengen naar vrijheid rondom eten, een positief zelfbeeld en zelfverzekerd over jezelf en jouw lichaam. Stap voor stap leer jij hoe je relatie met eten en jouw lichaam kan veranderen, zodat jij de vicieuze cirkel van restricties en eetbuien voorgoed kan breken. 

Om en de week hebben wij een 1-op-1 coachingsgesprek via Skype waarin wij alle problemen en blokkades behandelen en ervoor zorgen dat je ze kunt overwinnen, ervan kan leren en je mindset kan shiften. 

Als laatste is er onbeperkt app contact mogelijk, zodat jij ook tijdens moeilijke momenten kan contacten en niet hoeft te wachten tot het coachingsgesprek 

Ik ervaar zoveel rust nu ik van mezelf altijd mag eten wat ik wil. Wanneer ik een stukje chocolade wil dan eet ik dat, zonder dat ik de hele reep weg eet. stress ervaar of mij schuldig voel. 

Ik vertrouw mezelf en mijn lichaam weer rondom eten. 

– EVA

 • 3 maanden 1-op-1 coaching
 • Persoonlijke begeleiding en exclusieve aandacht voor jouw doelen 
 • Startsessie van 1 uur
 • Twee keer per maand een Skype sessie van 1 uur (6 sessies totaal)                
 • Trainingsvideo’s ter ondersteuning
 • Onbeperkte ondersteuning via Whatsapp

€750,-

of €275,- per maand

 • 6 maanden 1-op-1 coaching
 • Persoonlijke begeleiding en exclusieve aandacht voor jouw doelen
 • Startsessie van 1 uur
 • Twee keer per maand een Skype sessie van 1 uur (12 sessies totaal)      
 • Trainingsvideo’s ter ondersteuning
 • Onbeperkte ondersteuning via Whatsapp

€1350,-

of €250,- per maand

Een ontspannen relatie met eten en jouw lichaam

Rust in je hoofd. Je bent niet meer de hele dag bezig met eten en eet gewoon op je gevoel

Een positief zelfbeeld en zelfverzekerd in jouw lichaam met of zonder kleren 😉

Een volledige nieuwe en krachtige mindset rondom eten en jouw lichaam, waardoor terugvallen in oude gewoontes heel lastig wordt

Vrij zijn van eetbuien en overeten. Je eet wanneer je honger hebt en verliest interesse in eten als jij vol zit