Selecteer een pagina

Rise from Within

3 maanden 1-op-1 coaching programma

Het RISE from Within coaching programma is een deep dive op het gebied van persoonlijke groei. Het traject is voor ambitieuze vrouwen die weten dat ze meer potentie hebben dan dat er nu uitkomt en die weten dat zij iets te doen hebben hier op aarde.

Jij wilt meer uit het leven halen, meer vervulling, meer voldoening,  meer vrijheid en meer impact.
Écht een leven leiden op jouw voorwaarden.

RISE from Within is het programma om opnieuw in diepe verbinding te komen met je ziel en je volle potentieel. Crystal clear te krijgen wat je wilt in je leven, je onderbewustzijn te herprogrammeren, samen te werken met de wetten van het Universum en de kunst van manifestatie te leren beheersen.

Bereik jouw dromen en doelen zonder dat je je nog laat tegenhouden door onzekerheden, angsten, zelf-sabotage of belemmerende overtuigingen.

Herken jij dit?

Heb jij het gevoel dat je vast zit? Op papier ziet je leven er eigenlijk goed uit, maar van binnen mis je iets en voel je je onvoldaan en onrustig. De gedachte: ‘is dit het nu?’  komt je ook bekend voor.

Je hebt grote dromen en ideeën over wat voor leven je graag wilt, maar je twijfelt aan jezelf en of het überhaupt wel realistisch is. Je weet dat je veel meer potentie hebt dan dat er nu uit komt en iets in jou vertelt je dat er veel meer uit het leven valt te halen. 

Je wilt zo graag een leven met meer betekenis, voldoening en impact.
Je verlangt naar vrijheid, helderheid en zelfvertrouwen.

Maar je voelt je overwhelmed en gefrustreerd door de stem in je hoofd die je vertelt dat je niet goed genoeg bent of dat het je toch nooit gaat lukken allemaal. 

Je laat je tegenhouden door zelftwijfel en gebrek aan zelfvertrouwen. Je bent bang wat anderen ervan zullen denken en relatie met geld helpt je ook niet mee. 

Met als gevolg dat je geen actie neemt richting je dromen en doelen en er niets verandert. Je neemt genoegen met een ‘goed’ leventje, terwijl je je van binnen onrustig en uit alignment blijft voelen. Geloof me, dit kan echt anders. 

Hoe zou het voelen als..

… je compleet je eigen pad volgt en helderheid hebt over wat je wilt in jouw leven 

… je doet waar je gelukkig van wordt, je excited je bed uit stapt in de ochtend en je zin hebt in een nieuwe dag

… je leeft in alignment met je life purpose en je passies en je voelt je vervult en voldaan

… je je verbonden voelt met je intuïtie en je ziel en je grounded en supported voel

… je je niet meer laat tegenhouden door onderbewuste blokkades, angsten of belemmerende overtuigingen

… je bent vrij van de meningen, oordelen en verwachtingen van anderen en de maatschappij

… je de exacte actiestappen weet om je doelen (snel) te bereiken  

…  je uitstelgedrag en zelf sabotage echt verleden tijd zijn en je realiteit echt shift 

… je echt 100% vertrouwen in jezelf hebt dat je in staat ben om jouw droomleven werkelijkheid te maken

… je vrijheid en overvloed ervaart op alle gebieden in je leven. 

Het is allemaal mogelijk en het is allemaal binnen je bereik!

Resultaten

Hiii, ik ben Lisa.

Ik ben Lisa Ruijter en als mindset en manifestatie coach leer ik bewuste en ambitieuze vrouwen leven vanuit hun highest self en life purpose en hoe ze het leven kunnen creëren waar zij echt van dromen. Ik zie namelijk veel vrouwen die diep van binnen weten dat ze meer potentie in zich hebben en veel meer willen in het leven, maar zichzelf compleet tegenhouden.

I mean I have been there, done that. Ik weet precies hoe het is om jou te zijn. Van jongs af aan wist ik dat ik anders was en gemaakt was voor meer. Ik wist dat ik meer potentie had en dat ik niet gemaakt was voor het ‘normale’ leventje wat de samenleving voor ons heeft uitgestippeld. Toch bleef ik het normale pad volgen. Jarenlang voelde mij leeg, had ik last van depressieve gevoelens, zelfhaat en een eetstoornis. Ik was dood ongelukkig.

Op mijn dieptepunt en wist dat ik voor verandering moest kiezen. Toch ging dat alles behalve vanzelf. Zelfs toen ik ontdekte wat ik wilde hield ik mezelf nog steeds tegen. Ik voelde me overwhelmed en ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik twijfelde aan alles, was perfectionistisch, liet me beïnvloeden door wat anderen zeiden en ik geloofde niet dat ik in staat was om mijn dromen werkelijkheid te maken.

 Ik zat compleet vast, maar de drang om niet op te geven was groter en koos mijn eigen pad. 

Nu 5 jaar later, honderden uren en tienduizenden euro’s aan persoonlijke ontwikkeling verder leef ik het leven waar ik toen alleen maar soms van durfde te dromen.. ik voel me zelfverzekerd over wie ik ben, ik doe wat mij gelukkig maakt, ik heb ik mijn eigen bedrijf en help ik anderen, ik heb diepe en fijne relaties om mij heen, reis de wereld over wanneer ik dat wil, ik voel me vrij, vertrouw ik volledig op mijn intuïtie, volg ik mijn hart en weet dat ik in staat ben om alles te bereiken wat ik diep van binnen wil. En dat gun ik serieus iedere ambitieuze en gedreven vrouw en daarom help ik nu anderen om het leven te creëren wat zij echt willen en leven tot hun volle potentieel. In dit programma leer ik je de stappen die ik zelf heb genomen om mijn leven volledig te veranderen. 

 

Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor bewuste en ambitieuze vrouwen die weten dat ze bedoelt zijn voor meer, of je nu in een baan zit en voor jezelf wilt beginnen of ondernemer bent. Je herkent je in een of meerdere onderstaande omschrijvingen:

 

 • Je twijfelt aan jezelf en het weerhoudt je ervan om actie te nemen naar je doelen en dromen.
 • Je trekt je veel aan wat anderen van je vinden en zou dit graag helemaal los willen laten.
 • Je hebt het besef dat je bedoeld bent voor meer, maar de twijfel aan jezelf weerhoudt je ervan om actie te ondernemen of om consistent te blijven.
 • Je hebt een sterk verlangen om de controle over je leven terug te nemen en bewust je eigen realiteit te creëren.
 • Je verlangt naar meer innerlijke rust, alignment en doen waar je echt gelukkig van wordt.
 • Je wilt duidelijkheid in wat jij hier nu echt hebt te doen op aarde, wat jij echt wilt en de actiestappen om daar te komen.
 • Je voelt stress rondom geld en je verlangt naar meer rust rondom geld.
 • Je wilt vrijheid en overvloed in alle gebieden van je leven, maar gelooft nog niet dat het echt mogelijk is of hoe je dat kan bereiken.
 • Je hebt behoefte aan meer vertrouwen in jezelf en in je eigen capaciteit om je doelen en dromen werkelijkheid te kunnen maken.

  Als één of alle bovenstaande uitspraken jou omschrijven… dan is het Rise from Within traject perfect voor jou. 

   

  Wat anderen zeggen

  Hoe werkt het?

  RISE from Within is een 3 maanden intensief coaching programma dat je 1-op-1 begeleiding geeft om je te helpen bij jouw unieke doelen. Stap voor stap leer je dagelijks te leven vanuit je highest self, het onderbewustzijn herprogrammeren en zelfverzekerd jouw droomleven te creëren op een manier die werkt voor jou.

  ONLINE ACADEMY

  Je krijgt toegang tot de online leeromgeving met 10 modules met videolessen, opdrachten en worksheets die je stap voor stap naar jouw doel brengt. Elke module bevat unieke videolessen en opdrachten waaraan je wekelijks ongeveer 2 uur aan kwijt bent.

  Werkboeken + worksheets

  Informatie creëert nog geen transformatie. Elke module bevat werkboeken met opdrachten en worksheets om de kennis gelijk te implementeren in je leven, zodat er blijvende verandering onstaat. 

  Gepersonaliseerd traject

  Een traject volledig gebaseerd op jouw verlangens en behoeften​. Plus starten wanneer jij dat wilt.

  1-op-1 Coaching Calls 

  Elke twee weken ( in totaal) heb je een coaching call van 60 min met mij waarin we de modules bespreken en jij al je vragen kan stellen. 

  24/5 hulp bij al je vragen

  Elke werkdag support en al je persoonlijke vragen binnen 48 uur beantwoord via whatsapp.

  Wekelijkse check-in

  Wekelijkse check-in formulieren in je mailbox voor jou om te reflecteren en nieuwe doelen te zetten en voor mij om goed op de hoogte te blijven van jou voortgang.

  More resultsss

  DE RISE ™ METHODE:

  Stap 1. Reconnect with the Self

  Opnieuw verbinden met je diepste zelf, je ziel, je intuïtie, spirit en het Universum. Alles is één en alles is met elkaar verbonden. Leer hoe je als mens echt in elkaar zit en kom terug naar jouw essentie. En leer over de wetten van het Universum die elke seconde van de dag voor je of tegen je werken. Je zelfvertrouwen in het behalen van je doelen zal gelijk stijgen. 

  Stap 2. Gain Clarity & tap in your Life Purpose

  Helderheid in wat je nu eigenlijk wilt bereiken. Hoe ziet jouw droomleven er eigenlijk uit? Wat is het dat je wilt je in leven? Wat is je life purpose en wat heb je te doen hier op aarde? Tijd om duidelijkheid te creëren over wat het nu is dat jij echt wilt zonder dat je jezelf continue afvraagt of je wel de juiste keuzes maakt. 

  Stap 3. Release the Old & Rewire the Mind

  Onze dromen en doelen liggen buiten onze comfortzone, waardoor er angsten en zorgen naar boven komen. Herinneringen, ervaringen of conditionering houden ons tegen in hetgeen wat we eigenlijk echt willen. Je innerlijke wereld in alignment brengen met je verlangens. Dit doe je door alles loslaten wat je tegenhoudt om hetgeen te creëren wat je wilt. Je innerlijke wereld herprogrammeren. Je onderbewust mind in alignment brengen met je verlangen. En met alles bedoel ik alles; mensen, overtuigingen, oude emoties, trauma’s, angsten, twijfels, zorgen. Alles is een reflectie van wat je gelooft over jezelf en je leven. Tijd om je eigenwaarde op hoog te schroeven en alles los te laten wat je niet meer served. 

  Stap 4. Embody your Highest Self & Raise Vibration 

  Je trekt aan wie je bent, niet wat je wilt. Wie moet je zijn om de doelen en dromen bereiken die jij echt wilt? Op een identiteitsniveau? Je innerlijke wereld creëert je buiten wereld. Je krijgt niet wat je wilt in je leven, maar wie je bent. Daarom is dit zo zo zo belangrijk. Gedraag je alsof je dromen al in het hier en nu zijn. Voel, denk en gedraag je alsof het al echt is. Become it. Embody it. Embodying your highest self the way you want to be. 

  En alles is energie. High vibes baby. Verhoog je persoonlijke frequentie om een match te worden met je wat jij wilt in je leven. Alles is energie in het Universum. Hetgeen wat jij wilt heeft een hoge frequentie en daarom zal jouw persoonlijke frequentie ook omhoog moeten en hoog mogen blijven om aan te trekken wat jij wilt.

  Stap 5. Align your Life & Inspired Action

  Jup. Je doelen en dromen komen niet vanzelf. Je moet ook echt actie ondernemen. You need to do shit too. Maar in plaats van de hustle mode. Take aligned action. Je doelen en dromen gaan zich niet manifesteren als jij niets doet. Het gaat niet gebeuren. Met je juiste acties zal je het proces versnellen. Je laat zien dat jij dit echt wilt, dat je serieus bent en bereid bent wat nodig is om het doel te bereiken. Het Universum ontmoet je halverwege, maar jij moet wel halverwege komen. Luister naar je gevoel en intuïtie om de vervolgstappen te nemen.

  Na het 1-op-1 traject heb je dit bereikt:

  ✓ Weet je hoe je los kunt breken van zelftwijfel, blokkades uit je verleden en belemmerende overtuigingen wanneer deze opkomen.

  ✓ Heb je een diepe understanding van hoe je (onderbewuste) mind werkt en hoe je deze elke keer opnieuw voor je kan laten werken.

  ✓ Heb je duidelijkheid over wat je wilt in je leven, wat je life purpose is en hoe je een leven creëert voor jezelf dat je gelukkig maakt en voldoening geeft.

  ✓ Heb je duidelijke doelen en de actiestappen om deze te bereiken. 

  ✓ Begrijp je jezelf op een veel dieper niveau, heb je meer eigen waarde en voel je je zelfverzekerd over wie je bent en wat jij wilt.

  ✓ Weet je hoe je kunt afrekenen met angsten, zodat deze niet langer uitstelgedrag of zelf sabotage veroorzaken. 

  ✓ Weet je hoe manifestatie werkt en hoe je dit kan toepassen in je leven. 

  ✓ Heb je de goedkeuring van anderen niet meer nodig, trek je je niets meer aan de van de mening van anderen en vertrouw je op je eigen intuïtie en ziel. 

  ✓ Weet je hoe de wetten van het Universum werken en hoe je deze voor je kan laten werken om je dromen sneller te bereiken. 

  ✓ Heb je je relatie met geld tot een compleet ander niveau getild en voel je veel meer rust en vertrouwen. 

  ✓ Weet je hoe je je eigen energetisch frequentie kan verhogen, zodat je een energetisch match wordt voor je verlangens en dromen. 

  ✓ Heb je 100% vertrouwen in jezelf dat jij al jouw doelen en dromen werkelijkheid kan maken. 

  A little side note

  Luister girlfriend, er is een reden dat jij nu op deze pagina bent.

  Dat idee, dat ding, deze droom, deze visie die je voor het leven hebt. Jouw verlangen naar verandering en meer is hier met een reden. En dat weet jij ook. 

  Onze verlangens zijn de taal van de ziel en het is tijd om te gaan luisteren. Laat los wie je denkt te moeten zijn en wat je denkt dat er van je verwacht wordt (de woorden die mijn oma tegen mij zei een paar jaar geleden). Start te vertrouwen op dat gevoel in je die weet dat je zoveel meer potentie hebt. 

  Die stem in je hoofd is niet wie je echt bent, maar het weerhoudt je wel van alles waar je diep van binnen echt naar verlangt. 

  Een leven van geluk, overvloed en vervulling is jouw birthright. Tijd om het te gaan claimen. Tijd om terug te komen in verbinding met je highest self en een leven te creëren op jouw voorwaarden.  

  Alleen jij bent degene die de regie over je leven kan terug pakken. Laat jij je nog langer tegenhouden? Laat mij je begeleiden om te leven tot je volle potentie!

  RISE from Within

  To bring you from where you are to where you want to go and beyond.

  Ik leer je de exacte stappen die ik zelf heb gezet. Met ondersteuning en begeleiding van mij leer je de strategieën en tools om je onderbewuste mind, mindset en realiteit volledig te transformeren. 

  Aan het einde heb je alle skills in huis om de regie over jouw leven weer in eigen handen te nemen en ben je in staat om het leven te creëren wat jij echt wilt leven. Het biedt je alles wat jij nodig hebt om los te laten wat je tegenhoudt om te leven tot je volle potentie.

  It’s time to rise!

  Dit is wat anderen vinden:

  Ready to become your highest self
  & conscious create your reality?

   In de match call maken we even kennis. Het is fijn voor zowel jou als mij om te kijken of dit de juiste stap voor jou is, omdat we intensief gaan samenwerken is het fijn als er een wederzijdse klik is.

  © 2021 Lisa Ruijter | All rights reserved | Privacy Verklaring | Algemene voorwaarden