Een 4 maanden 1-1 Confidence & Mindset Coaching programma voor vrouwen om ijzersterk te geloven in zichzelf, hun missie & message, zodat zij hun business écht van de grond krijgen. Zonder dat ze zichzelf nog in de weg staan.

Hoe zou het voelen als je…

 • Tot op het bot gelooft dat het succes waar je naar verlangt mogelijk is voor je en dat niets je meer tegenhoudt.
 • Jezelf écht laat zien op social media, authentiek je verhaal deelt en het je geen reet meer kan schelen wat je tante of die oude klasgenoot er van vinden.
 • Niet bij alle keuzes overuren maakt in je hoofd, maar vertrouwt op je intuïtie, ook al is het onlogisch.
 • Jezelf niet meer hoeft te pushen of te forceren om iets te doen, maar dat de acties die je neemt vanzelfsprekend zijn en natuurlijk aanvoelen.
 • ’s Avonds voldaan in je bed ligt en exact de dingen hebt gedaan die je wilde doen in plaats van eindeloos scrollen op Social Media of Netflixen… Bye bye uitstelgedrag.
 • Droomleven & business zich daadwerkelijk recht voor je neus afspelen in plaats van alleen in je verbeelding.

tell me

Is this you?

 • Je hebt een plan, je weet wat je wilt doen en ‘moet’ doen, maar wanneer het aankomt op actie nemen loop je vast. Het komt er gewoon niet uit. 
 • Je bent bezig met wat anderen van je vinden, waardoor je jezelf online niet laat zien zoals je graag wilt en je jezelf klein houdt. 
 • Je leest de boeken en luistert de podcasts van ‘experts’, blijft investeren in cursussen of business programma’s, toch kom je niet vooruit.
 • Je vergelijkt jezelf met anderen, wat er voor zorgt dat je je een imposter voelt en twijfelt of je wel genoeg weet of goed genoeg bent.
 • Je blijft jezelf wijs maken dat “anderen het kunnen bereiken, maar jij niet” – terwijl je ook weet dat het bullsh*t is.
 • Je neemt stappen vooruit, waagt pogingen, maar elke keer duiken dezelfde patronen weer op en deins je terug of wijzig je van koers.

Als één of alle bovenstaande uitspraken jou omschrijven… dan is Ascend & Achieve perfect voor jou. 

Het is alsof een onzichtbare kracht je tegenhoudt. 

Met als resultaat dat je business niet van de grond komt zoals je voor ogen hebt, (of dat je niet eens start) en je soms bang bent of het je überhaupt ooit echt gaat lukken.

Frustrerend, I know en soms zelfs soul-crushing.

Maar dit hoeft niet zo te zijn. I got you. 

introducing…

4 maanden Confidence + Mindset Coaching Programma

Ascend & Achieve is mijn 1-op-1 signature coaching programma speciaal voor vrouwen die er klaar voor zijn om zelftwijfel + sabotage achter zich te laten en ijzersterk te geloven in zichzelf, hun missie & message.

 Zodat ze hun business écht van de grond krijgen, zonder dat ze zichzelf nog in de weg staan. 

Ik weet hoe het voelt om grote dromen, ambities en doelen te hebben…

…en ik weet ook hoe het voelt als dat er gewoon niet uit komt.

Jarenlang hield ik mezelf tegen in mijn purpose, missie en business, wat zich uitte in uitstelgedrag, perfectionisme, imposter syndroom en vele angsten en twijfels. Ik zat zo vast, ik voelde me overwhelmed en mijn dromen voelde zo onrealistisch ver weg.

Ik was zo gedreven en toch lukte het me niet. Ik saboteerde mezelf en mijn business.

Tot dat ik alles leerde over het onderbewustzijn. Het deel van je mind dat onder de oppervlakte ligt en voor 95% verantwoordelijk is voor het creëren van je realiteit. Toen viel alles op zijn plek.

Pas toen ik mijn innerlijke wereld in alignment bracht met mijn doelen op het gebied van mijn business, verdween de zelfsabotage als een resultaat. En nam ik de acties die ik wilde nemen, zonder mezelf te moeten pushen of forceren.

Toen pas besefte ik hoe belangrijk mijn mindset & energie zijn, als het gaat over online ondernemen. 

Let’s get straight to the point.

Als je op onbewust niveau niet verandert, ga je niet de resultaten krijgen die je wilt.

Wat de meeste mensen niet beseffen is dat hun onderbewustzijn ze veilig probeert te houden. Wanneer je onderbewustzijn niet in alignment is met je grote doelen en dromen zal het er alles aan doen om je in je comfort zone te houden. En dus werkt het je, vaak op een hele subtiele wijze, tegen. AKA: we saboteren onszelf. 

Je innerlijke wereld creëert je externe realiteit. En aangezien 95% onbewust is, gaat het over veranderen van binnenuit op ONBEWUST niveau. En dus is het luisteren van een podcast, het lezen van boeken of volgen van cursussen niet genoeg. Bewust kunnen we iets wel willen, maar je moet je onderbewustzijn meenemen. 

Het duurde bij mij vijf jaar om hier achter te komen en de juiste tools en technieken te ontdekken die mij hierbij hielpen.

Ik wil jou deze tijd, energie en frustratie besparen, zodat je gewoon kan gaan doen waarvoor je hier op aarde bent!

En daarom heb ik Ascend & Achieve gecreëerd. Het is hét confidence + mindset programma wat ik zelf had willen hebben toen ik begon met ondernemen. 

praktische informatie

What’s included:

 • 4 maanden high-touch support & begeleiding
 • 8x 1:1 coaching calls van 60 minuten
 • Online leeromgeving met videolessen
 • Onbeperkt support in Whatsapp
 • Opdrachten, tools, worksheets & actie stappen 
 • Wekelijkse check-ins voor accountability
 • Subconscious mind rewiring tools & technieken 
 • Geleide meditaties, visualisaties & hypnoses
 • Een volledig gepersonaliseerd traject

Voor wie is dit traject?

Dit is perfect voor jou als…

 • Je bent (of wilt) voor jezelf begonnen als coach of healer maar het gaat nog niet zoals je voor ogen had.
 • Je worstelt met uitstelgedrag, perfectionisme, angsten, twijfels en/of onzekerheden en je weet dat het je business doelen in weg staat.
 • Ergens weet je dat meer leren over marketing, sales & strategie je niet gaat helpen, het is duidelijk een dieper ‘probleem’. 
 • Je bent klaar met verstoppertje spelen en je wilt niets liever dan je business starten of écht van de grond krijgen.
 • Je bent klaar om in je ware potentieel te stappen, waarvan je in je hart weet dat het mogelijk is voor je. 
 • Je bent bereid om het innerlijke werk te doen, je comfort zone te verlaten en de nodige acties te nemen.

Resultaten

Ellen: “Ik leef nu het leven waar ik één jaar geleden nog niet eens van durfde te dromen”.

In zes weken heb ik mijn baan opgezegd. Ik wist dat ik dit ik voor mezelf wilde beginnen, maar ik geloofde totaal niet dat het mij zou lukken. Ik heb vooral geleerd om echt in mezelf te geloven en dat ik mij niets meer hoef aan te trekken wat anderen ervan vinden. Het is MIJN leven en niet dat van een ander. Nu ben ik full-time coach en ondernemer, woon in Griekenland en organiseer ik retreats in het buitenland. Ik leef nu het leven waar ik een jaar geleden nog niet eens van durfde te dromen. Het is bizar wat dit programma mij gebracht heeft.

Wat anderen zeggen:

This is your SIGN.

Er is een reden dat jij nu op deze pagina bent. Dat idee, deze droom, die visie die je voor je leven en je business hebt.

Jouw verlangens van wat je wilt creëren in deze wereld en de impact die je wilt maken zijn een teken van waartoe je in staat bent.

Het is je intuïtie die je laat zien waarvoor je écht bedoelt bent. Het is de bedoeling dat je dit op aarde doet. En dat weet jij ook.

Onze dromen en verlangens zijn de taal van onze ziel en het is tijd om te gaan luisteren. Start te vertrouwen op dat gevoel in je hart waarvan je weet dat je zoveel meer potentie hebt.

Het leven is kort, vriendin. 

dus stop waiting & start acting.

let’s do this.

© 2023 Lisa Ruijter | All rights reserved | Privacy Verklaring | Algemene voorwaarden