Selecteer een pagina

Hello there

Meet Lisa

Hiii, mijn naam is Lisa, Gecertificeerd Life & Mindset Coach, maar ook Body, Mind & Eating Psychology Coach en NLP Practitioner. 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen terug in verbinding te komen met hun ziel, in zichzelf te geloven, van binnenuit te transformeren en het leven te creëren wat zij écht willen.

Want wat is het nut van het leven als we niet doen wat we diep van binnen écht willen? En onszelf weerhouden van wat ons compleet levend, vervuld en gelukkig maakt?

Wat ik geloof is dat onze dromen en verlangens er zijn met een reden. Dat hetgeen wat ons excited maakt voor ons bedoelt is, zodat we vereist zijn de persoon te worden die we’re meant to become en de  lessen leren die bedoelt zijn voor ons om te leren in dit leven.

Wat ik daarom ook geloof is dat alles wat je diep van binnen wilt (not your ego) werkelijkheid kan maken. Zolang je zelf maar gelooft dat je het waard bent, je je mind voor je laat werken, het innerlijke werk doet & don’t forget: actie neemt!

Zoals mijn moeder zei in de laatste week van haar leven: “We hebben niet allemaal het geluk om 90 jaar te worden”. 

Het leven is kort, vriendin.

Dus stop waiting & start acting.

My purpose

Ik geloof dat ik op deze planeet ben gezet om anderen te helpen los te breken hun conditionering, in verbinding te komen met hun innerlijke stem en een leven te creëren op eigen voorwaarden.

My personal story

Hoe het allemaal begon..

Op mijn 17e kreeg ik last van een depressieve gevoelens. Gevolgd door een bijna burn-out op mijn 20e, waardoor ik per direct stopte met mijn hbo-opleiding en in de tussentijd dealde ik zeven jaar met een eetstoornis.

Zes jaar geleden, toen ik 23 was, bereikte ik mijn dieptepunt.

Ik zat non-stop in mijn hoofd, vol met negatieve gedachten patronen en belemmerde overtuigingen over mezelf. Ik was continue bezig met wat anderen van mij dachten en met wat ik dacht dat er van mij verwacht werd.

Mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen waren ver te zoeken. Ik was compleet uit het oog verloren wie ik werkelijk was en van wat ik eigenlijk zelf wilde. Ik voelde mij leeg, gans verloren, ik had geen doel in mijn leven en ik wilde eerlijk gezegd niet langer door gaan op deze manier.

Ik maakte de belofte aan mezelf om voortaan mijn eigen pad te bewandelen. Om mezelf diep van binnen te leren kennen, alignment prioriteit te maken en mijn dromen achter na te gaan.

Het was de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.

Ik was aan het werk in een pub in de outback van Australië (overwerkt en onderbetaald) toen ik op een ochtend in mijn journal aan het schrijven was. Ik kreeg een heel helder beeld door van wie ik wilde zijn en wat ik wilde in mijn leven. Ondanks dat het zover weg voelde, wist ik diep van binnen dat ik het kon en ging bereiken. 

De visie die ik toen voor ogen had is het leven dat ik nu leef.

Ik heb mijn eigen online business, ervaar de vrijheid waar ik altijd naar verlangde, reis de wereld over wanneer ik wil, voel mij supported en guided door het Universum, leef mijn purpose en manifesteer steeds weer mijn nieuwe verlangens en dromen.

Maar het was niet gemakkelijk..

Ik heb me de afgelopen jaren toegewijd aan het leren over persoonlijke ontwikkeling. Ik deed er alles aan om precies te begrijpen hoe ik mijn leven blijvend kon transformeren, hoe ik de beste versie van mezelf kon worden, hoe ik kon leren manifesteren, hoe kwantumfysica en energie werkt, hoe je je onderbewuste mind kan herprogrammeren en hoe ik een leven creëer waarvoor ik iedere dag met liefde mijn bed voor uit stap.

Het kostte mij vijf jaar om alles zelf uit te zoeken. Het was eenzaam. Het was trail en error. Het was vallen en weer op staan. Ik spendeerde honderden uren en tienduizenden euro’s aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Aan leren, studeren, boeken, mentoren, coaches, trainingen, opleidingen, cursussen en seminars.

hier & nu

Vanaf het moment dat ik realiseerde dat mijn externe realiteit een reflectie was van mijn innerlijke wereld begon alles snel te veranderen. Alles op zijn plek. Ik wist dat ik alles kon manifesteren wat ik wilde als ik de energetische match zou worden met mijn verlangens en dromen. Ik voelde een vlaag van diepe innerlijke rust en vrijheid.

Dat was het moment dat ik realiseerde dat ik dit met de wereld wilde delen. Ik wil niets liever dan deze kennis, strategieën en tools doorgeven. Anderen helpen hetzelfde te doen op een veel efficiëntere en snellere manier, want het hoeft geen jaren te kosten. 

Het is tijd om je mentale blokkades die je tegenhouden los te laten en actie te nemen richting jouw droomrealiteit.

Je innerlijke wereld (overtuigingen, emoties, acties en identiteit) creëert je persoonlijke realiteit. Door je innerlijke wereld eerst te veranderen verandert je externe wereld met je mee.

Op dit moment voel ik veel innerlijke rust, vertrouwen in mezelf en kracht, iets waar ik jaren lang alleen maar van droomde. 

 

Het leven is kort en zoals mijn moeder zei in de laatste week van haar leven: “We hebben niet allemaal het geluk om 90 jaar te worden. Doe wat je echt wilt. Wacht niet. Voor je het weet is het over”. 

Het is tijd om te leven tot je volle potentieel.

Alles waar je van droomt is mogelijk voor je. Het is aan jou om het te claimen.

Het was het begin

De ontdekkingsreis

Wat ik mij snel realiseerde was dat ik niet het leven leefde wat ik wilde. Ik volgde het uitgestippelde pad van de maatschappij, terwijl ik diep van binnen wist dat dit niet voor mij was. De knop ging om en ik koos voor mezelf.

Nog geen drie maanden later was ik afgestudeerd, zat ik in therapie voor mijn eetstoornis, had ik mijn baan opgezegd bij een tof sport evenementen bureau en een open ticket naar Australië geboekt.

Een sprong in de diepte.

Ik zou voor zes maanden gaan reizen in Australië en Nieuw Zeeland, maar bleef uiteindelijk bijna twee jaar weg. 

Ik brak los van de verwachtingen van anderen, van vele belemmerende overtuigingen, ik kwam in contact met mijn innerlijke guidance en vertrouwde ik meer op mezelf dan ooit tevoren. Het was de reis die mijn leven veranderde. 

© 2022 Lisa Ruijter | All rights reserved | Privacy Verklaring | Algemene voorwaarden | Contact