Selecteer een pagina

About Lisa

Hiii, mijn naam is Lisa. Gecertificeerd Mindset Coach en NLP, EFT (Emotional Freedom Technique) & Hypnosis Practitioner.

En ik help vrouwen zelftwijfel + sabotage te doorbreken en ijzersterk in zichzelf, hun missie & message te geloven. Zodat zij gaan doen waarvoor ze hier op aarde zijn en tegelijkertijd hun droomleven creëren.

Dit is niet zonder reden.

Jarenlang hield ik mezelf tegen in mijn missie en business, wat zich uitte in uitstelgedrag, perfectionisme, twijfels en imposter syndroom. Het lukte me niet om mijn missie en gifts met de wereld te delen op de manier zoals ik het voor ogen had. Ik wist dat ik iets te doen had hier op aarde, maar het kwam er gewoon niet uit. 

Tot dat ik alles leerde over het onderbewustzijn. Pas toen ik mijn eigen onderbewustzijn in alignment bracht met mijn grote dromen en doelen op het gebied van mijn business, verdween de zelftwijfel en sabotage als resultaat. En nam ik de acties die ik wilde nemen, zonder mezelf te moeten pushen of forceren. 

Het is daarom mijn missie en passie geworden om andere ambitieuze vrouwen te supporten, zodat zij van binnenuit het leven en de business creëren waar zij van dromen en de persoon te worden wie ze werkelijk bedoeld zijn te zijn. 

My personal story

Hoe het allemaal begon..

Op mijn 23e bereikte ik mijn dieptepunt.

Ik was mezelf kwijt geraakt in het afvallen, fit worden en ‘gezond’ eten. Ik sloeg volledig door en kon niet meer stoppen. Ik was compleet uit het oog verloren wie ik werkelijk was. Ik wist dat er iets moest veranderen, en snel ook. Ik ging aan de slag met een coach en nog geen drie maanden later had ik mijn baan opgezegd en ging ik op reis naar Australië en Nieuw-Zeeland. 

Nadat ik ander half jaar had gereisd in Australië en Nieuw-Zeeland en zelf helemaal hersteld was van mijn eetstoornis, mijn verstoorde relatie met mijn lichaam en mezelf wilde ik anderen helpen, als coach.

Ik startte met de NLP Practitioner en de opleiding tot Body, Mind & Eating Psychology Coach. Tegelijkertijd investeerde ik in een Business Coach en begon ik mijn kennis en verhaal te delen. Ik deed er ALLES aan om mijn business van de grond te krijgen. Ik wilde zoveel mogelijk vrouwen helpen en ik wilde zo graag ondernemen. 

Maar het lukte me niet. Ik maakte wel stappen, maar deinsde steeds terug.

Bewust wist ik heel goed wat ik wilde, ik had zo’n grote missie en zoveel motivatie, maar iets hield me zo tegen. Mijn vuurtje doofde, mijn missie en passie verdwenen en mijn motivatie was ver te zoeken…

Met pijn in mijn hart koos ik ervoor om mijn missie en business los te laten.

Toen ik eerder dan verwacht (door tante Corrie) terug kwam uit Bali kreeg ik veel vragen hoe ik zo goed wist wat ik wilde met mijn leven en hoe ik zo voor mezelf durfde te kiezen los van wat anderen dachten en zeiden. Het wakkerde iets aan in me en ik besloot een coaching programma te maken en anderen hiermee te gaan helpen. 

De True Self Mastery was geboren. De lancering ging zoveel beter dan ik had gedacht en gehoopt. Maar nog belangrijker de resultaten van het programma waren ongelofelijk. Er werden banen opgezegd, purposes ontdekt, bedrijven gestart, relaties aangetrokken en verbroken en werd zoveel geheeld. 

Maar ondanks dat het allemaal ‘goed’ ging, ging het niet vanzelf. Beter gezegd, ik vond het zwaar. Er kwam van alles naar de oppervlakte. Belemmerende overtuigingen, twijfels, onzekerheden en angsten. Ik deinsde weer terug.

Ik wist dat dit anders moest en kon. En ik koos ervoor om naar Mexico te vliegen, weg uit de lockdown. 

Het werd mijn missie om uit te zoeken wat mij zo tegenhield, waardoor ik mezelf steeds saboteerde.  

Waar veel mensen dachten dat ik ‘niets’ deed, toen ik aan het reizen was door Mexico, Guatemala en Amerika, was dat niet helemaal waar. 

Ik was toegewijd om er achter te komen hoe het kon dat het mij niet lukte om mijn bedrijf van de grond te krijgen, zoals ik dat voor ogen had. 

Ondanks dat ik met de beste business coaches had gewerkt, de beste business programma’s had gevolgd en echt tienduizenden euro’s had uitgegeven om te leren over online ondernemen, marketing, sales en strategie, saboteerde ik mezelf toch. Ik wist dat ik dieper mocht kijken. 

Ik las echt tientallen boeken en deed vele cursussen over mindset, manifestatie, leiderschap, innerlijke kind, trauma, het onderbewustzijn, money mindset, trauma, survival patterns en de wetten van het Universum. 

Ik wist op dat moment veel en ik wist nu precies hoe het zat. 

Maar ik wist ook, alleen weten is niet genoeg. 

Wat ik mij realiseerde was: toen ik mij ging focussen op mijn coaching en bedrijf, ik super veel innerlijk werk had gedaan rondom de onderwerpen van mijn coaching. 

Ik vergat alleen het innerlijke werk te doen rondom ondernemen, mezelf laten zien online, mijn kop boven het grasveld uitsteken, geld vragen en ontvangen en mezelf zien als coach en ondernemer. 

Mijn innerlijke wereld was op dit gebied niet in alignment met mijn grote dromen, dus werkte mijn mind en lichaam me tegen, uit zelfbescherming. Het was niet ‘veilig’. 

Ik investeerde altijd veel in mijn onderneming, vooral op het gebied van marketing, strategie en sales. Ik wist dat dit een totaal ander vak was dat ik ook mocht leren, dus dat deed ik met veel passie. 

Maar mijn mindset en energie nam ik hierin niet mee. 

Toen pas merkte ik hoe belangrijk mijn mindset en energie zijn, als het gaat om online ondernemen. 

Wanneer je onderneemt, en zeker als coach, healer of kennisondernemer met een personal brand en diepe missie komen in het begin al je onzekerheden, angsten, twijfels als blokkades naar de oppervlakte. Je kan er niet om heen. 

Pas toen ik mijn innerlijke wereld (onderbewustzijn) in alignment bracht met mijn doelen op het gebied van mijn business verdween het uitstelgedrag, imposter syndroom, perfectionisme en de zelf sabotage als resultaat. En nam ik de acties die ik wilde nemen, zonder mezelf te moeten pushen of forceren. 

Je innerlijke wereld creëert je externe realiteit.

Dit is hoe ik manifesteren zie. Je innerlijke wereld zo herprogrammeren dat actie nemen vanzelfsprekend wordt, zonder dat je hier continu wilskracht voor nodig hebt. En je jezelf dus niet meer langer tegenhoudt. 

Ik geloof echt dat je succes onvermijdelijk is, sowieso. Als je weet hoe je je onderbewustzijn in lijn brengt met je dromen en doelen en actie neemt, dan kan het Universum de rest doen.

Je innerlijke wereld creëert je externe realiteit. En aangezien 95% onbewust is, gaat het over veranderen van binnenuit op ONBEWUST niveau. 

Het duurde bij mij vijf jaar om hier achter te komen en de juiste tools en technieken te ontdekken die mij hierbij hielpen.

Ik wil jou deze tijd, energie en frustratie besparen, zodat je gewoon kan gaan doen waarvoor je hier op aarde bent!

Opleidingen & Certificaten

  • 2018 – NLP Practitioner bij UNLP
  • 2018 – Body, Mind & Eating Psychology Coach bij Institute of the Psychology of Eating
  • 2019 – NAC Life Coach bij Health Balance Group 
  • 2023 – Mindset Coach bij Yes Supply
  • 2023 – Neural Energetic Wiring Practitioner bij Yes Supply 
  • 2023 – Neural Energetic Encoding Practitioner bij Yes Supply 
  • 2023 – Emotional Freedom Technique Practitioner bij Yes Supply
  • 2023 – Hypnosis Practitioner bij Yes Supply

© 2023 Lisa Ruijter | All rights reserved | Pictures by Tes Kuilboer FotografiePrivacy Verklaring | Algemene voorwaarden