Selecteer een pagina

Hello There,

about lisa

Hiii, mijn naam is Lisa, Gecertificeerd Life & Mindset Coach, maar ook Body, Mind & Eating Psychology Coach en NLP Practitioner. 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen terug in verbinding te komen met hun ziel, in zichzelf te geloven, van binnenuit te transformeren en het leven te creëren wat zij écht willen.

Want wat is het nut van het leven als we niet doen wat we diep van binnen écht willen? En onszelf weerhouden van wat ons compleet levend en gelukkig maakt?

Wat ik geloof is dat onze dromen en verlangens er zijn met een reden. Dat hetgeen wat ons excited maakt voor ons bedoelt is, zodat we vereist zijn de persoon te worden die we’re meant to become en de lessen leren die bedoelt zijn voor ons om te leren in dit leven.

Maar ook dat je alles wat je diep van binnen wilt werkelijkheid kan maken. Zolang je zelf maar gelooft dat je het waard bent, je je mind voor je laat werken, het innerlijke werk doet & don’t forget: actie neemt!

Het leven is kort, vriendin.

Dus stop waiting & start acting.

My purpose

Ik geloof dat ik op deze planeet ben gezet om anderen te helpen los te breken van hun conditionering, in verbinding te komen met hun innerlijke stem en een leven te creëren op eigen voorwaarden.

My personal story

hoe het allemaal begon..

Op mijn 17e kreeg ik last van een depressieve gevoelens. Gevolgd door een bijna burn-out op mijn 20e, waardoor ik per direct stopte met mijn hbo-opleiding en in de tussentijd dealde ik zeven jaar met een eetstoornis.

Zes jaar geleden, toen ik 23 was, bereikte ik mijn dieptepunt.

Ik zat non-stop in mijn hoofd, vol met negatieve gedachten patronen en belemmerende overtuigingen over mezelf. Ik was continue bezig met wat anderen van mij dachten en met wat ik dacht dat er van mij verwacht werd.

Mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen waren ver te zoeken. Ik was compleet uit het oog verloren wie ik werkelijk was en van wat ik eigenlijk zelf wilde. Ik voelde mij leeg, gans verloren, ik had geen doel in mijn leven en ik wilde eerlijk gezegd niet langer door gaan op deze manier.

Wat ik mij realiseerde was dat mijn mentale problemen een wake-up call waren. Een wake-up call omdat ik compleet off track was van het pad van mijn ziel.

Ik maakte de belofte aan mezelf om voortaan mijn eigen pad te bewandelen. Om mezelf diep van binnen te leren kennen, alignment prioriteit te maken en mijn dromen achter na te gaan.

Het was de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.

The big leap into the unknown

de ontdekkingsreis

Wat ik mij snel realiseerde was dat ik niet het leven leefde wat ik bedoelt was te leven. Ik volgde het uitgestippelde pad van de maatschappij, terwijl ik diep van binnen wist dat dit niet voor mij was. De knop ging om en ik koos voor mezelf.

Nog geen drie maanden later was ik afgestudeerd, zat ik in therapie voor mijn eetstoornis, had ik mijn baan opgezegd bij een tof sport evenementen bureau en een open ticket naar Australië geboekt.

Ik zou voor zes maanden gaan reizen in Australië en Nieuw Zeeland, maar bleef uiteindelijk bijna twee jaar weg.

Ik brak los van de verwachtingen van anderen, van vele belemmerende overtuigingen, ik kwam in contact met mijn innerlijke guidance en vertrouwde meer op mezelf dan ooit tevoren. Het was de reis die mijn leven veranderde.

Never back

na mijn reis koos ik ervoor om mijn leven compleet om te gooien..

Ik wist dat ik niet terug wilde naar mijn oude leventje. Ik had een helder beeld van wat ik wél wilde. 

Ik was volledig toegewijd aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik deed er alles aan om precies te begrijpen hoe ik mijn leven blijvend kon transformeren, de beste versie van mezelf kon worden en een leven kon creëren op mijn eigen voorwaarden. 

Het was vallen en weer opstaan. Trail en error. Ik spendeerde duizenden uren en tienduizenden euro’s aan mijn eigen persoonlijke groei. Boeken, mentoren, coaches, trainingen, opleidingen, cursussen en seminars. 

Ik leerde alles over het de onderbewuste mind, energie, neuroscience, de Universele wetten, kwantum fysica en manifestatie. 

Hoe ver mijn dromen ook voelde, ik wist dat ik het kon bereiken..

Ik koos ervoor om iedereen zijn goed bedoelde advies: “tijd om het echte leven weer onder ogen te komen”, te negeren.

Toen ik ontdekte dat mijn innerlijke wereld mijn externe realiteit creëerde veranderde mijn leven snel. 

Het leven was goed

ik deed het innerlijke werk en mijn leven transformeerde..

Ik startte mijn eigen coaching business. Nog geen twee jaar later reisde ik full-time de wereld over naar onder andere Bali, Mexico, Guatemala, Amerika, en Costa Rica, terwijl ik andere vrouwen hielp. te ontdekken wie ze werkelijk waren.

Ik was verliefde op het leven. Mijn eigen leven leek niet beter te kunnen. Ik was stapelgek op een Amerikaanse surfer, verbleef al weken bij hem in Amerika en alles leek rozengeur en maneschijn.

Tot dat ene telefoontje van mijn moeder die mijn leven compleet veranderde…

…de kanker was terug en ze was niet meer te genezen. 

Een week later vloog ik vanuit Los Angeles naar huis, stopte ik volledig met mijn eigen bedrijf en liet ik een man achter in Amerika.

Ik verhuisde terug naar mijn ouders om er echt voor haar te kunnen zijn. Zij werd mijn grootste prioriteit.

Here & now

my purpose revealed

Na 1,5 jaar is mijn moeder overleden in november 2022. Deze periode heb ik meer geleerd over het leven en mezelf dan welk boek of opleiding mij ook had kunnen leren. Het is niet in woorden te omschrijven.

Meer dan ooit voel ik een immense kracht om nog meer los te breken en echt VOLUIT te leven.

Echter is mijn doel veel groter geworden dan het leven tot mijn eigen volle potentie en het leven creëren wat ik zelf wil. Ik besefte me dat ik andere vrouwen wil helpen hetzelfde te doen.

Ik geloof dat ik op aarde ben gezet om anderen te helpen los te breken van hun conditionering, terug in verbinding te komen met hun innerlijke stem en een leven te creëren op hun voorwaarden.

Het is het pad wat ik zelf heb bewandeld en iedere dag leef.

Een leven creëren wat je écht wilt niet over een bestemming die je kan bereiken. Het gaat over radicale verantwoordelijkheid nemen om iedere dag opnieuw de keuze te maken om in alignment te leven met je ziel en verlangens.

Door samen te werken met het Universum en elke keer je innerlijke wereld (overtuigingen, emoties, acties & identiteit) te veranderen, zodat je externe wereld met je mee verandert.

 Je dromen en verlangens zijn hier met een reden. Het is je innerlijke kompas. Het is jouw pad. Het is tijd om los te breken van belemmerende overtuigingen, angsten en zelftwijfel & actie te nemen naar jouw droomleven.

Het leven is kort vriendin en zoals mijn moeder zei in de laatste week van haar leven: “We hebben niet allemaal het geluk om 90 jaar te worden. Doe wat je echt wilt. Wacht niet. Voor je het weet is het over”.

ook dit is wie ik ben

  • 5/1 Ego Manifestor // ENFP // Ennegram type 2 // & een echte starseed 👽
  • Sun sign: Schorpioen // Moon sign: Kreeft // Rising sign: Boogschutter
  • Geboren & getogen op de boerderij tussen de koeien in een heel klein dorpje in Noord-Holland.
  • Ik sta bekent als het optimistische, speelse blije ei.
  • Als kind (naja tm mijn 16e hehe) had ik last van heimwee & vliegangst. Mijn vader had liever dat ik nog steeds last had van beide.
  • Reislustige avonturier die middels al wat jaren heeft vertoefd in Australië, Nieuw-Zeeland, Bali, Mexico, Guatemala, Costa Rica & Amerika.
  • Het liefst ben ik zo dicht mogelijk bij de oceaan, op blote voeten, in de zon & omgeven met palmbomen.
  • De meeste mensen vergissen zich drastisch in mijn leeftijd. Bij de supermarkt moet ik nog vaak mijn legitimatie showen, terwijl ik inmiddels de 30 jaar heb aangetikt.
  • Het liefst doe ik precies het tegenovergestelde dan wat de rest van de wereld doet en vertellen wat ik moet doen? Dat kan je beter niet doen, haha. 
  • De grootste boeken nerd die je maar kent en het liefst lees ik er zes tegelijkertijd. Mijn persoonlijke record staat op veertig boeken in één jaar. Later realiseerde ik mij dat boeken lezen niet zoveel zin hebt als je ze niet toepast.

genoeg over mij

wie ben jij?

Zo dan, helemaal naar de onderkant van deze pagina. Dat betekent dat je heel wat weet over mij.

Ik ben nu natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar jou. Wat zijn jouw dromen? Waar verlang je naar? Waar loop je tegen aan? Wat houdt je tegen?

Als je ergens het gevoel hebt dat ik misschien iets voor je kan betekenen, mail dan naar hello@lisaruijterc.om of stuur een DM via Instagram. Schroom niet, ik vind het alleen maar leuk om van je te horen. 

© 2022 Lisa Ruijter | All rights reserved | Privacy Verklaring | Algemene voorwaarden