Selecteer een pagina

Meet Lisa

Hiiii, ik ben Lisa. Mindset & Manifestatie Coach.

Ik help ambitieuze en gedreven vrouwen los te laten wat ze tegenhoudt om te leven tot hun volle potentie en het leven te creëren wat zij echt willen. Ik doe dit om een simpele reden: ik weet hoe het voelt om jou te zijn.

Sinds mijn 17e wist ik dat ik gemaakt was voor meer. Ik wist dat ik meer potentie had en dat ik niet gemaakt was voor het ‘normale’ leventje wat de samenleving voor ons heeft uitgestippeld. Niemand begreep mijn gevoel en het maakte mij heel onzeker.

Daarom volgde ik toch dit normale pad met vele mentale problemen als gevolg. Jarenlang voelde mij leeg, had ik last van depressieve gevoelens, zelfhaat en worstelde ik met mijn lichaamsbeeld, obsessief diëten en bewegingsdrang.

Nadat op mijn 21e een van mijn beste vriendinnen Jill overleed aan de gevolgen van botkanker wist ik dat ik alles uit het leven wilde halen.

Toch lukte het niet om mijn leven te veranderen. Ik voelde me verward, overwhelmed en ik wist niet waar ik moest beginnen. Ik durfde niet toe te geven wat ik echt wilde, twijfelde aan alles, was perfectionistisch, liet me beïnvloeden door wat anderen zeiden en ik geloofde niet dat ik in staat was om mijn dromen werkelijkheid te maken. Ik zat compleet vast, maar de drang om niet op te geven was groter.

Ik besloot om op reis te gaan naar Australië, waar ik veel over mezelf en het leven leerde. Na mijn reis van twee jaar vertelde mensen mij dat het weer tijd was om de realiteit onder ogen te zien. Tijd om serieus te worden en een echte baan te gaan zoeken. Mijn leven was volgens vele niet realistisch.

Ik besloot dat NIET te geloven, want door mijn reis zag ik dat het ook anders kon. Ik stopte met luisteren naar anderen mensen en koos mijn eigen pad. Omdat ik de kennis miste over het onderbewustzijn, de mind en manifestatie, heb ik jarenlang geworsteld om mijn leven echt te veranderen.

Het enige wat ik wilde was échte vrijheid ervaren. Ik was er zo klaar mee om volgzaam het pad te volgen van de maatschappij. Ik wilde zo graag meer. Ik wilde avontuur, geluk, voldoening & excitement. Niet alleen als ik jong zou zijn, maar gewoon mijn hele leven. Ik wilde NU leven 💫.

Ik vroeg om hulp en investeerde in mezelf. Ik spendeerde honderden uren en tienduizenden euro’s aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Aan leren, studeren, boeken, mentoren, coaches, cursussen en seminars.

Ik deed er alles aan om precies te begrijpen hoe ik mijn leven kon transformeren. Vanaf het moment dat ik realiseerde dat mijn buitenwereld een reflectie was van mijn innerlijke wereld begon alles snel te veranderen.

Het voelt alsof ik over iemand anders praat wanneer ik terug denk aan die verwarde en onzekere versie van mezelf. 

Nu vier jaar later leef ik het leven waar ik toen alleen maar van kon dromen..

  • voel ik me zelfverzekerd over wie ik ben
  • heb ik mijn eigen online business
  • help ik anderen en maak ik deze wereld elke dag een stukje mooier
  • heb ik super fijne en diepe vriendschappen
  • reis ik de wereld over wanneer ik dat wil
  • voel ik me guided + supported door de Universe
  • maak ik keuzes vanuit mijn intuïtie
  • en ik weet dat ik in staat ben om alles te bereiken wat ik diep van binnen wil.

Maar dit kwam zeker niet gemakkelijk.

Ik heb me de afgelopen jaren toegewijd aan het bestuderen van zelfontplooiing, hoe ik mijn eigen realiteit kan creëren, het herprogrammeren van mijn onbewuste mind, leven naar de wetten van het Universum, hoe manifestatie werkt, loslaten van angsten en blokkades en hoe ik echt een leven creëer waarvoor ik iedere dag met liefde mijn bed voor uit stap.

En toen ik dit voor mezelf voor elkaar had gekregen zag ik hoeveel vrouwen om mij heen tegen hetzelfde aan liepen. Vanaf dat moment wilde ik niets liever dan alles wat ik heb geleerd in de afgelopen jaren doorgeven en leren aan andere vrouwen, zodat zij hetzelfde kunnen doen.

Een leven creëren wat je echt wilt leven en leven tot je volle potentie.

© 2020 Lisa Ruijter | All rights reserved | Privacy Verklaring | Algemene voorwaarden