Selecteer een pagina

Meet Lisa

Hiii, mijn naam is Lisa, Gecertificeerd Life & Mindset Coach, maar ook Body, Mind & Eating Psychology Coach en NLP Practitioner. 

Het is mijn missie om ambitieuze en gedreven vrouwen te helpen die klaar zijn om hun mentale blokkades te doorbreken, te leven tot hun volle potentieel en hun dromen werkelijkheid te maken.

Ik geloof dat absoluut alles mogelijk is in het leven, zolang je het zelf maar gelooft, het innerlijke werk doet en begrijpt hoe energie + je onderbewuste mind werkt.

Je innerlijke wereld (overtuigingen, emoties, acties en identiteit) creëert nu eenmaal je realiteit. Door je innerlijke wereld eerst te veranderen verandert je externe wereld met je mee. Het is hoe het leven werkt, het is een Universele Wet.

Tot nu toe heb ik met mijn coaching en methode al tal van vrouwen mogen helpen en inspireren om hun dromen achter na te gaan. En ik vertrouw erop dat ik ook jou kan helpen om je leven te transformeren. 

Hoe het allemaal begon…

Vanaf mijn 15e ging het mentaal bergafwaarts. Na een jaar lang te zijn gepest op de middelbare school waren mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen flink gekelderd. Het zorgde ervoor dat ik constant te maken had met negatieve gedachten patronen over mezelf en bang was om niet genoeg te zijn. Continue was ik bezig met wat anderen van mij dachten en met waarvan ik dacht dat er van mij verwacht werd.

Ik raakte compleet uit alignment met wie ik in de kern werkelijk was met vele mentale problemen als gevolg. Vanaf mijn 17e kreeg ik last van depressieve gevoelens, ben ik een paar keer overspannen geweest en ik dealde zeven jaar lang met een eetstoornis.

Één jaar na het overlijden van een van mijn vriendinnetjes aan de gevolgen van kanker bereikte ik een dieptepunt. Ik was 23, ik voelde mij leeg, compleet verloren, ik had geen doel in mijn leven en ik wilde eerlijk gezegd niet langer door gaan op deze manier. Na het overlijden van Jill voelde het leven wat ik leefde nutteloos. Ik leefde niet het leven wat ik wilde leven. Jarenlang wist ik dat ik niet gemaakt was voor het ‘normale’ leven, maar mijn onzekerheden, mijn lage zelfbeeld en angst om niet goed genoeg te zijn hielden mij compleet tegen.

Na mijn dieptepunt wist ik dat ik mijn eigen pad moest gaan volgen om mij ooit echt ultiem gelukkig en vervuld te voelen. De knop ging om en het was tijd om voor mezelf te kiezen. Dat is de beste keuze ooit geweest.

Nog geen drie maanden later was ik afgestudeerd, zat ik in therapie voor mijn eetstoornis, had ik mijn baan opgezegd en een open ticket naar Australië geboekt. Ik zou voor zes maanden gaan reizen in Australië en Nieuw Zeeland, maar bleef uiteindelijk bijna twee jaar weg.

In Australië brak ik los van de meningen en verwachtingen van anderen, van de vele belemmerende overtuigingen, kwam ik in contact met mijn intuïtie en vertrouwde ik meer op mezelf dan ooit tevoren.

Ik was aan het werk in een pub in de outback van Australië (overwerkt en onderbetaald) toen ik op een ochtend in mijn journal aan het schrijven was. Ik kreeg een heel helder beeld door van wie ik wilde zijn en wat ik wilde in mijn leven. Ondanks dat het zover weg voelde, wist ik diep van binnen dat ik het kon en ging bereiken. 

De visie die ik toen voor ogen had is het leven dat ik nu leef.

Ik heb mijn eigen online business, ervaar de vrijheid waar ik altijd naar verlangde, reis de wereld over wanneer ik wil, voel mij supported en guided door het Universum, leef mijn purpose en manifesteer steeds weer mijn nieuwe verlangens en dromen.

Maar het was niet gemakkelijk..

Ik heb me de afgelopen jaren toegewijd aan het leren over persoonlijke ontwikkeling. Ik deed er alles aan om precies te begrijpen hoe ik mijn leven blijvend kon transformeren, hoe ik de beste versie van mezelf kon worden, hoe ik kon leren manifesteren, hoe kwantumfysica en energie werkt, hoe je je onderbewuste mind kan herprogrammeren en hoe ik een leven creëer waarvoor ik iedere dag met liefde mijn bed voor uit stap.

Het kostte mij vijf jaar om alles zelf uit te zoeken. Het was eenzaam. Het was trail en error. Het was vallen en weer op staan. Ik spendeerde honderden uren en tienduizenden euro’s aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Aan leren, studeren, boeken, mentoren, coaches, trainingen, opleidingen, cursussen en seminars.

Vanaf het moment dat ik realiseerde dat mijn externe realiteit een reflectie was van mijn innerlijke wereld begon alles snel te veranderen. Alles op zijn plek. Ik wist dat ik alles kon manifesteren wat ik wilde als ik de energetische match zou worden met mijn verlangens en dromen. Ik voelde een vlaag van diepe innerlijke rust en vrijheid.

Dat was het moment dat ik realiseerde dat ik dit met de wereld wilde delen. Ik wil niets liever dan deze kennis, strategieën en tools doorgeven. Anderen helpen hetzelfde te doen op een veel efficiëntere en snellere manier, want het hoeft geen jaren te kosten. 

Het is tijd om je mentale blokkades die je tegenhouden los te laten en actie te nemen richting jouw droomrealiteit.

Het is tijd om te leven tot je volle potentieel.

Alles waar je van droomt is mogelijk voor je. Het is aan jou om het te claimen.

© 2022 Lisa Ruijter | All rights reserved | Privacy Verklaring | Algemene voorwaarden | Contact