Selecteer een pagina

About Lisa

Hiii, mijn naam is Lisa. Gecertificeerd Mindset Coach en NLP, EFT (Emotional Freedom Technique), Neural Energetic Wiring, Neural Energetic Encoding & Hypnosis Practitioner.

En ik help coaches, healers & purpose-led ondernemers hun onderbewuste mind & energie herprogrammeren, zodat zij hun grote business dromen en doelen realiteit maken.

Want wat is het nut van het leven als we niet doen wat we diep van binnen écht willen? Je ziel is hier op aarde met een reden en dat weet jij ook.

Je verlangens van wat je wilt creëren in deze wereld en de impact die je wilt maken zijn een teken van waartoe je in staat bent. 

Het is je intuïtie die je laat zien waarvoor je écht bedoelt bent.

Het is de bedoeling dat je dit op aarde doet. Het is je kompas. 

Onthoud: niemand zal je toestemming geven. Jij moet jezelf de toestemming geven om te gaan voor wat je echt wilt. 

Stop met jezelf langer tegen te houden en laat mij je helpen om je dromen realiteit te maken. 

Het leven is kort, vriendin. Dus stop waiting & start acting.

My personal story

Hoe het allemaal begon..

Op mijn 17e kreeg ik last van een depressieve gevoelens. Gevolgd door een bijna burn-out op mijn 20e, waardoor ik per direct stopte met mijn hbo-opleiding en met handbal op landelijk niveau. In de tussentijd dealde ik al zeven jaar met een eetstoornis.

Toen ik 23 was, bereikte ik mijn dieptepunt.

Ik zat non-stop in mijn hoofd, vol met negatieve gedachten patronen en belemmerende overtuigingen over mezelf. Ik was continue bezig met wat anderen van mij dachten en met wat ik dacht dat er van mij verwacht werd.

Mijn eigenwaarde en zelfvertrouwen waren ver te zoeken. Ik was compleet uit het oog verloren wie ik werkelijk was en van wat ik eigenlijk zelf wilde. Ik voelde mij leeg, gans verloren, ik had geen doel in mijn leven, mijn 9-5 baan gaf mij geen voldoening en ik wilde eerlijk gezegd niet langer door gaan op deze manier.

Wat ik mij snel realiseerde was dat ik niet het leven leefde wat ik bedoelt was te leven. Ik volgde het traditionele pad van de maatschappij, terwijl ik diep van binnen wist dat dit niet voor mij was. Mijn mentale problemen waren een wake-up call. Ik was compleet ‘off-track’. 

Ik maakte de belofte aan mezelf om voortaan mijn eigen pad te bewandelen. Om mezelf diep van binnen te leren kennen, alignment prioriteit te maken en mijn dromen achter na te gaan.

Het was de beste keuze die ik ooit heb gemaakt.

The big leap into the unknown

De ontdekkingsreis

De knop ging om en ik koos voor mezelf. Nog geen drie maanden later zat ik in therapie voor mijn eetstoornis, had ik mijn baan bij een sport evenementen bureau opgezegd en een open ticket naar Australië geboekt.

Ik zou voor zes maanden gaan reizen in Australië en Nieuw Zeeland, maar bleef uiteindelijk dik anderhalf jaar weg.

Ik brak los van de verwachtingen van anderen, van vele belemmerende overtuigingen, ik kwam in contact met mijn innerlijke guidance en vertrouwde meer op mezelf dan ooit tevoren. Het was de reis die mijn leven veranderde.

Never back

Na mijn reis koos ik ervoor om mijn leven compleet om te gooien..

Ik wist dat ik niet terug wilde naar mijn ‘oude’ leventje. Ik had een helder beeld van wat ik wél wilde. 

Ik koos ervoor om iedereen zijn goed bedoelde advies: “tijd om het echte leven weer onder ogen te komen”, te negeren.

Ik was volledig toegewijd aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik deed er alles aan om precies te begrijpen hoe ik mijn leven blijvend kon transformeren en een leven kon creëren op mijn eigen voorwaarden. 

Het was vallen en weer opstaan. Trail en error. Ik spendeerde duizenden uren en tienduizenden euro’s aan mijn eigen persoonlijke groei. Boeken, mentoren, coaches, trainingen, opleidingen, cursussen en seminars. 

Tot in ik aanraking kwam met manifestatie en de onderbewuste mind. Ik ontdekte dat mijn innerlijke wereld mijn externe realiteit creëerde. Dat mijn externe realiteit een reflectie was van wat er zich in mijn mind afspeelde. Er ging een wereld voor mij open en ik was obsessed. Ik leerde alles over het de (onderbewuste) mind, energie, manifestatie, neuroscience, de Universele wetten en kwantum fysica.

Ik paste alles toe wat ik leerde

..en ik en mijn leven veranderde drastisch.

Ik veranderde van een onzeker meisje die vooral bezig was met wat zij dacht  dat er van haar werd verwacht naar zelfverzekerd gaan voor het leven waar ik zelf van droomde. Ik brak los van het gebaande pad. 

Ik startte mijn eigen coaching business en nog geen twee jaar later reisde ik full-time de wereld over naar onder andere Bali, Mexico, Guatemala, Amerika, en Costa Rica. Het zorgde ervoor dat ik de vrijheid en de voldoening kreeg waar ik altijd naar verlangde. Het was alles waar ik voorheen nog niet eens van durfde te dromen dat het mogelijk was. 

Of ik nu alles voor elkaar heb en ben waar ik wil zijn? Absoluut niet. We zijn gemaakt om te groeien. Als mens willen we altijd meer en verbeteren. Dat is onze natuur. Wat ik wel weet is dat ik ook deze nieuwe dromen zal manifesteren.

En ook jij kan het leven leiden waar je al jaren van droomt.

Door samen te werken met de wetten van het Universum en je innerlijke realiteit op onderbewust niveau (overtuigingen, emoties, acties & identiteit) te veranderen, zodat je externe realiteit met je mee verandert. Dat is de weg naar dat leven waar je van droomt. Van binnen uit veranderen. 

Je dromen en verlangens zijn hier met een reden. Wat jij wilt, wilt jou ook. Het is tijd om los te breken van belemmerende overtuigingen, angsten en zelftwijfel & actie te nemen naar jouw droomleven.

Geen genoegen meer nemen met minder dan wat je verlangt en verdient.
Dat gun ik jou ook. 

Het leven is kort vriendin en zoals mijn moeder zei in de laatste week van haar leven: “We hebben niet allemaal het geluk om 90 jaar te worden. Doe wat je echt wilt. Wacht niet. Voor je het weet is het over”.

Opleidingen & Certificaten

  • 2018 – NLP Practitioner bij UNLP
  • 2018 – Body, Mind & Eating Psychology Coach bij Institute of the Psychology of Eating
  • 2019 – NAC Life Coach bij Health Balance Group 
  • 2023 – Mindset Coach bij Yes Supply
  • 2023 – Neural Energetic Wiring Practitioner bij Yes Supply 
  • 2023 – Neural Energetic Encoding Practitioner bij Yes Supply 
  • 2023 – Emotional Freedom Technique Practitioner bij Yes Supply
  • 2023 – Hypnosis Practitioner bij Yes Supply

genoeg over mij

Wie ben jij?

Zo dan, helemaal naar de onderkant van deze pagina. Dat betekent dat je heel wat weet over mij.

Ik ben nu natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar jou. Wat zijn jouw dromen? Waar verlang je naar? Waar loop je tegen aan? Wat houdt je tegen?

Als je ergens het gevoel hebt dat ik misschien iets voor je kan betekenen, mail dan naar hello@lisaruijterc.om of stuur een DM via Instagram. Schroom niet, ik vind het alleen maar leuk om van je te horen. 

© 2023 Lisa Ruijter | All rights reserved | Pictures by Tes Kuilboer FotografiePrivacy Verklaring | Algemene voorwaarden