the course your soul is begging you for

Een online cursus waarin je ontdekt wat je in je hart écht wilt, wat je te doen hebt op aarde en helderheid creëert in je dromen, visie & life purpose.

“Maar ik weet niet wat ik wil”…

Herkenbaar?

Op het eerste oog ziet je leven er prima uit. Je lijkt alles te hebben: een opleiding afgerond, een goede baan, een sociale kring, een eigen plek..

Toch mist er iets. De gedachte “is dit het nu?” is er steeds vaker. 

Het klopt niet meer. Je leeft op de automatische piloot. De dingen die je vandaag de dag doet kosten je steeds meer energie. Het is een onrustig gevoel waar je geen vinger op kan leggen.

Je ben echt toe aan verandering, dat voel je. Je weet namelijk ergens heel goed wat je niet wilt meer.

Ook weet je dat je iets te doen hebt op aarde. Alleen het probleem is: je weet gewoon niet precies wat het is.

Je voelt je overwhelmed door alle mogelijkheden en laat je te veel beïnvloeden wat anderen zeggen. Waardoor je zo enorm twijfelt over wat nu het juiste is om te doen en je niet durft te kiezen.

Je zit vast en je bent er klaar mee…

Take a minute

Hoe zou het voelen als je…
 • Precies weet wat je gelukkig maakt, wat je gifts & passies zijn en wat je voldoening & energie geeft.
 • Crystal clear hebt wat je verlangens, dromen en visie zijn, weet wat het écht is dat je wilt en je doelen zwart op wit hebt. 
 • Helderheid hebt in wat je life purpose is en in wat jij hier te doen hebt op aarde.
 • Je niets meer aantrekt van wat je tante of je buurman er van vinden, de verwachtingen van alles en iedereen (ook die van je ouders) hebt los gelaten en keuzes maakt vanuit je hart.

zonder dat je nog langer twijfelt of je wel het ‘juiste pad’ hebt gekozen… 

Jarenlang wist ik niet wat ik écht wilde

En ik weet dat ik niet de enige ben. Het breekt mijn hart om te zien hoeveel vrouwen niet meer gelukkig zijn met hun leven, wetende dat ze gemaakt zijn voor meer, maar geen helderheid hebben in wat ze WEL willen.

Laten we eerlijk zijn helderheid is de essentiële eerste stap naar verandering. Niet weten wat we echt willen met ons leven is alsof je een gps gebruikt zonder een bestemming in te voeren. Terwijl je achtervolgt wordt door een onrustig en knagend gevoel dat je niet met rust laat.

Het probleem is: we vragen onze omgeving om advies, kijken naar wat anderen doen en voelen de verwachtingen van de samenleving. We zoeken de antwoorden buiten onszelf, waardoor kiezen onmogelijk voelt.

Maar weet je wat het is lieve vrouw, jij bent anders en dat weet je. Tijd om het ook anders te doen. Deze route werkt niet. Jouw ouders, buurman of tante hebben niet de antwoorden waar jij naar op zoek bent.

Jij weet dat je iets te doen hebt op aarde. Tijd om te ontdekken wat dat precies is.
De antwoorden zitten in jou. Je hoeft het alleen maar te herinneren.

reviews

Wat anderen zeggen:

Britt: “Mijn vuurtje staat weer aan”.

Ik wist niet precies wat ik wilde, wat ik belangrijk vond of welke richting ik moest kiezen. Ook maakte ik niet de tijd voor mezelf vrij om hier voor te gaan zitten, waardoor ik in een vicieuze cirkel bleef zitten.

Door de cursus heb ik wel een richting gekozen en doelen opgesteld die scary en exciting zijn. Ik weet weer waarom ik doe wat ik doe en ik heb ontzettend veel inzichten dankzij de cursus gekregen.

Het is weer helder wat ik diep van binnen wist, maar niet meer zelf bij kon komen. Ik voel me een stuk lichter, alsof de weerstand weg is. Ik zie weer een stuk helderder, omdat ik weet wat ik wil en welke stappen er nodig zijn om hier te komen. Mijn vuurtje staat weer aan. De cursus gaf me precies wat ik op dit moment nodig had.

 

Your solution

De Soul Clarity Course is een online cursus van 5 modules waarin je ontdekt wat je in je hart écht wilt, wat je hier te doen hebt op aarde en helderheid creëert in je verlangens, visie en life purpose.

In de cursus neem ik je mee in de stappen die ik zelf, maar ook andere vrouwen hebben gezet. De cursus heb ik gemaakt nadat ik vele vrouwen in mijn coachingtrajecten succesvol heb geholpen om te ontdekken wat zij echt wilden.

praktische informatie
Dit is wat je krijgt:

Online Cursus

Je krijgt toegang tot de online cursus met 5 modules met videolessen, instructies of handleidingen.

Werkboeken

Elke module bevat werkboeken met opdrachten, worksheets en/of journal prompts.

Start direct

Nadat je je hebt aangemeld kan je gelijk aan de slag. 

Onbeperkt toegang

Je krijgt onbeperkt toegang tot de online cursus.

Clarity creates FREEDOM

Soul Clarity course helpt je:

 • Helderheid creëren in je dromen en je visie voor je leven
 • Herinneren wat je life purpose is en wat je te doen hebt op aarde
 • Ontdekken wat je talenten zijn en waar je energie van krijgt
 • Stoppen met twijfelen en overdenken en vertrouwen op je intuïtie
 • De behoeften aan goedkeuring van anderen loslaten

More reviews:

Ellen: “Mijn allergrootste droom is bereikt”. 

Mijn leven zag er op papier goed uit. Ik had een leuke baan, fijne collega’s, een goede relatie en een eigen huis. Eigenlijk geen reden om ontevreden te zijn. Maar toch was ik niet écht happy. Diep van binnen wist ik wel dat werken in loondienst niet bij mij pastte. Maar om nu zomaar mijn baan op te zeggen zonder enig idee wat ik dan wil?

Zonder twijfel ben ik aan de slag gegaan. Door het programma ben ik er na jaren eindelijk achter gekomen wat ik wil: voor mezelf beginnen als coach, anderen helpen met dit punt waar ik zelf zooo mee geworsteld heb. Mijn grootste win kwam al na 7 weken: ik heb mijn baan opgezegd!

Mijn allergrootste droom is bereikt. Door alles wat ik geleerd heb ben ik nu klaar om mijn leven in te richten precies zoals IK dat wil.

Investering
betaal eenmalig

€197,-

 • Toegang tot online cursus van 5 modules
 • Werkboeken met opdrachten en worksheets
 • Onbeperkt toegang tot online cursus
 • Gelijk starten na aanmelden

More reviews:

Dena: “Ik voel mij nu veel rustiger in mijn hoofd”. 

Voor de cursus wist ik niet wat ik met mijn baan moest, hoe ik verder mijn leven wilde indelen en hoe ik weer mijn doelen scherp kon krijgen. Ik zat bij een baan waar ik het totaal niet naar mijn zin heb, hierdoor zat ik totaal niet lekker in mijn vel en liep ik privé ook tegen situaties aan.

Ik voel mij nu veel rustiger in mijn hoofd. En heb een paar belangrijke knopen kunnen doorhakken. Ook heb ik mijn doel weer scherp voor ogen en zijn de eerste stappen hiervan al gezet.

Ik zou deze cursus aanraden. Gewoon doen! Het brengt echt veel. Duidelijk doelen, nieuwe ingevingen en misschien net zoals bij mij echt een paar belangrijke stappen vooruit.

Marrit: “Ik ben minder bezig met wat mensen van mij vinden”. 

Ik liep tegen de frustratie aan dat door mijn onzekerheid in bepaalde dingen ik er ga piekeren, waardoor het wat chaotisch wordt in mijn hoofd.

Door de cursus ben ik minder bezig met wat anderen mensen van mijn vinden.Nu probeer ik dingen wat meer los te laten, mijn eigen lat niet te hoog te leggen en meer te vertrouwen op mezelf en mijn kennis. 

De cursus zorgt ervoor dat je op een fijne manier met jezelf op een positieve manier wordt geconfronteerd. 

Voor wie is de soul clarity course?
Dit is perfect voor jou als…
 • Je leven ziet er op papier ‘goed’ uit, alleen voel je het zelf niet meer. Het klopt niet meer.
 • Je weet dat je wat te doen hebt hier op aarde, maar je weet gewoon niet wat dat precies is.
 • Je twijfelt over wat nu het juiste pad is voor je. Je voelt je overwhelmed door alle opties en kiezen voelt onmogelijk.
 • Je weet dat je anders bent en wat anders wilt dan het ‘huisje, boompje, beestje’. Toch laat je tegenhouden door wat anderen zeggen en door de maatschappelijke verwachtingen. 
 • Je bent het zat dat je niet weet wat je wilt en voelt aan alles dat het tijd is om het te gaan ontdekken.
let’sgo.

FAQ:

Wanneer start en eindigt de Soul Clarity Course?

Na aanmelden kun je direct aan de slag met de cursus. Je behoudt onbeperkt toegang tot het online programma. Je kunt dus volledig op jouw eigen tempo het programma volgen of opnieuw volgen in de toekomst.

Wat kost de Soul Clarity Course?

De investering voor de Soul Clarity Course is €197,- euro.

Hoe lang heb ik toegang tot de Soul Clarity Course?

Wanneer je je aanmeldt heb je levenslang toegang tot de cursus, zodat je het materiaal op elk gewenst moment opnieuw kunt bekijken.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de Soul Clarity Course?

Deze cursus is volledig op eigen tempo, wat betekent dat je deze in je eigen tijd kan doorlopen.

Als je jezelf liever uitdaagt door de cursus in 5 weken (1 module per week) te voltooien, zul je ongeveer 4 uur per week moeten besteden. Dit omvat het bekijken van de wekelijkse module, het voltooien van actiestappen en het luisteren naar begeleide meditaties/visualisaties.

© 2023 Lisa Ruijter | All rights reserved | Privacy Verklaring | Algemene voorwaarden